Gamiss review

14:14

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Ukoliko me pratite na Instagramu (@megistimac) mogli ste vidjeti na insta storyu da sam dobila nekolicinu stvari od različitih stranica. Stoga vam danas donosim post o proizvodima sa stranice Gamiss. Svakako posjetite njihovu stranicu te bacite pogled na promocije i popuste tokom Dana zaljubljenih.

U nastavku pogledajte koje proizvode sam naručila sa ove stranice, te moje iskreno mišljenje o istim.







Prvi proizvod s kojim sam definitivno zadovoljna je ovaj sivi novčanik. Već sam dugo u potrazi za dobrim novčanikom i napokon sam ga pronašla. Nije preogroman, ali su mu pretinci odlično raspoređeni, te ima mjesta za apsolutno sve. Moram nadodati kako je jako čvrsto izrađen, također i njegov zatvarač je izuzetno jak, tako da možete biti sigurni da vam se novčanik tako lako neće otvoriti, što je odlično.

Ovaj novčanik možete pogledati OVDJE/HERE




Sljedeći proizvod, odnosno proizvodi su četkice za šminkanje. Ovo je set od četiri četkice za lice i tri četkice za oči. Moram priznati da me njihova drška oborila s nogu, zato sam ih i kupila ustvari, a što se tiče samih četkica i njihove funkcionalnosti, mogu reći da su odlične, jako su mekane, guste, i što mi je jedan od najvažnijih faktora je to što im nije otpala niti jedna dlačica.

Ukoliko želite vidjeti ove četkice kliknite OVDJE/HERE



Vjerujem da većina korisnika Iphonea ima problem sa njegovim originalnim punjačom. Moj se skroz uništio, ali nekim čudom još radi, ali za svaki slučaj sam ja sebi naručila punjač upravo sa ove stranice, da, da, imaju čak i punjače za mobitel. Odmah sam ga išla isprobati i zaista je radio, međutim, kasnije sam tek skužila da ukoliko malo pomaknete ovaj dio koji ide u utor za punjenje, punjenje će se automatski prekinuti. Baš mi je žao zbog toga.

Ukoliko želite vidjeti ovaj punjač kliknite OVDJE/HERE.



Posljednja stvar je ogromno razočaranje. Dugo sam gledala ovu jaknu (ako je uopće mogu nazvati tako) doslovno bih se pri svakoj narudžbi dvoumila naručiti je ili ne, i napokon je odlučim naručiti. Nažalost. A zašto nažalost? Prvo i osnovno na stranici se radi o svijetlo plavom traperu, međutim ovo je sivo, mislila sam da će biti mrvicu deblja, ali ne, ovo je kao neka siva krpetina, doslovno. Dakle ukoliko ste ikadaa planirali naručiti ovu jaknu, nemojte više ni pomišljati.

A kako ova jakna izgleda na stranici pogledajte OVDJE/HERE.

Nadam se da vam se ovaj post sviđa. 
Da vas još obavijestim da na svom Instagram profilu (@megistimac) radim unboxing svakog paketa koji mi dođe, tako da bi mi bilo drago kada bi me zapratili, pružili podršku i na kraju krajeva vidjeli što sam naručila.

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac


You Might Also Like

7 komentari

  1. Sve stvari su odlične. Najviše mi se sviđa novčanik.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post! Imam isto iskustvo sa jaknom , ocekivala sam da ce izgledati kao sa slike i da je zapravo sve spojeno u jednu jaknu. Jakna je jako lepa ali ovaj sivi deo mi se ne dopada nimalo!

    Alex

    OdgovoriIzbriši
  3. Videla sam neke od ovih stvari na tvom instagramu. Novčanik je presladak kao i četkice. Istu jaknu sam i ja baš dugo želela, ali posle ovoga, sumnjam da ću je naručiti :/

    Moj blog: https://bethanyismybae.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow! Amazing post dear! I love Gamiss items, really <3

    kisses!
    teddyandcrumb.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan post, odličan odabir stvarčica :D Posebno mi se dopada ova jakna *o* ai novčanik je predivan

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  6. Novčanik je odličan,baš divno izgleda!♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.