Zaful review

15:52

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim recenziju dva proizvoda koja sam naručila sa stranice ZAFUL.
Već poprilično dugo želim neki proizvod koji bi mi detaljno očistio kožu, nešto poput Clarisonica, koji mi je totalno ne pristupačan zbog njegove poprilično visoke cijene. Listajući po Zaful stranici, razmišljajući što ću ovaj put naručiti, naletim na 5 in 1 Facial Skin Care Electric Massager, reko ajde da ga naručim, pa kud puklo. 
Drugi proizvod koji sam naručila je Blackhead Zit Acne Portable Makeup Pore Cleanser. Sigurno se pitate što je to? E pa to vam je aparatić koji navodno izvlači mitesere, prištiće itd. 
A u nastavku pogledajte jesu li mi se ova dva proizvoda svidjela.





Prvi proizvod je ovo 5 u 1 čudo za lice. Prvo i osnovno, ja sam mislila da će on biti malo veći, ali njegova veličina je gotovo kao i moj dlan, ali ajde, to mu opraštam. Druga stvar, ne radi na struju, odnosno nema svoj kabel na koji bi se mogao puniti, već radi samo na baterije. 
Ovaj uređaj ima 5 nastavaka. Nisam sigurna za što neki od njih služe, meni je zapravo bio najvažniji ovaj što se nalazi na njemu. 
Ostala četiri nastavka su za masažu, uklanjanje mrtvih stanica na koži i ostale dvije spužvice za skidanje šminke, nanošenje ulja na kožu ili tako nešto. Nije ni bitno, kad ih neću koristiti.
Uređaj ima dvije brzine, slabiju i jaču, odnosno sporiju i bržu. Pri korištenju uvijek koristim jaču, odnosno bržu brzinu koja se svakako u doticaju s kožom opet uspori, tako da ovaj proizvod i nije baš nešto jak. 


Svakako nudi jako lijep osjećaj na koži, koža bude mekša, a svakako i čišća jer do sada nikada nisam koristila neki od ovakvih proizvoda i svakako je bolje nego samo umivanje s određenim proizvodima.
Tako da ukoliko niste u mogućnosti kupiti neki od skupljih uređaja za čišćenje lice i ukoliko vam taj proizvod ne treba u neke "profesionalnije" svrhe, isprobajte ovaj, bit će vam odličan za kućnu uporabu.


Ukoliko želite vidjeti proizvod kliknite OVDJE/HERE.






Drugi proizvod, odnosno aparat koji bi trebao izvlačiti mitesere, prištiće itd. Ovakav proizvod sam viđala po Facebooku, na raznim videima i na videima on stvarno izvlači mitesere. I tako ja kupim ovaj proizvod u nadi da će on izvlačiti mitesere kao i na Facebook videima. Također nema svoj kabel, ne puni se, već radi na baterije, odnosno na jednu bateriju.
Uključim ja to čudo i idem isprobati, kad ono APSOLUTNO NIŠTA. Preslab je aparat, ne znam kakvi bi ti miteseri trebali biti, skoro već vani da ih ovo čudo izvuče skroz van?
Znači apsolutno ništa ne radi i zaobiđite ga u širokom luku.


Ukoliko želite vidjeti ovaj proizvod kliknite OVDJE/HERE.





Jeste li vi koristili neki od ovih uređaja?

MagdalenaŠ

Email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

13 komentari

  1. Nisam dosad koristila ove uređaje ali sam ih viđala po takvim stranicama.
    Sreca pa nisu skupi tako da ako i ne valjaju.. nema velike stete..

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš sam se nadala da ova stvarčica za mitesere radi, dosta je reklamiraju ovih dana po tim sajtovima... Šteta :(
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam koristila ni jedan od ovih uređaja ali odavno gledam ovaj prvi razmišljajući da li da ga naručim ili ne. Ali sam probala uređaj sa ovih sajtova koji izvlači mitesere, ima punjač i veoma je jak, uskoro će biti recenzija na mom blogu jer sam ga tek prije par dana dobila. :) Odličan post <3

    www.livinglikev.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E jedva cekam recenziju jer ovaj na baterije ne valja nista.
      Hvala ti ❤️

      Izbriši
  4. I love Zaful! And I also have a similar cleansing brush. I just love it ✿

    Blog de la Licorne

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična recenzija,fotografije su prelepe.

    OdgovoriIzbriši
  6. Divana recenzija. Nisam koristila ove sprave, ali sam odmjerala prvu spravicu i mislim da ću je naručiti. Smatram da su ti cleanseri na naešm tržištu mnogo skuplji

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam ih koristila, ali deluju jako korisno <3
    https://glamvoyagediaries.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  8. Tako divna i iskrena recenzija. Sve pohvale. Inače ovi proizvodi što rade na baterije i nisu baš nešto savršeni iz razloga što su naše baterije jako slabog kvaliteta. Na žalost isprobala sam nekoliko proizvoda na mnogo baterija i nekako najbolji kvalitet su bile Duracell ali ni one nisu mogle da daju tu potpunu snagu koja je potrebna :/

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.