Potrošeni proizvodi

14:07

Pozdrav drage moje, odlučila sam ubaciti jednu "temu" u svoj blog, tako da ću vam svaki ili svaki drugi mjesec napisati post o potrošenim proizvodima, ako vas zanima nastavite čitati.


      




Prvi proizvod koji sam potrošila je Afrodita šampon za kosu od koprive, obogaćen biotinom, to je šampon za masnu kosu. Ovaj šampon meni jako odgovara, sad ga neko vrijeme neću koristit, ali nakon nekog vremena kad mi se kosa zasiti drugih šampona vratit ću se njemu. Preporučujem ovaj šampon svima vama koji koristite neke agresivne šampone da  vam se kosa "odmori".

      
Dalje sam potrošila schauma masku za krhku i kosu s ispucalim vrhovima. Ovu masku bi preporučila da koristite samo s vremena na vrijeme, definitivno nije za često korištenje jer je prejaka, također joj je i miris jak i nije dobro utjecala na moju kosu.

       
Sljedeće što sam potrošila je S+L cleansing treatment, preporučila bi ga svima koji imaju problema sa prhuti, on je stvarno rješava i nakon prvog pranja. 

       
Potrošila sam i ova dva Rexona dezodoransa u spreju, ovo su jedini dezodoransi koje koristim, ustvari koristit ću samo ovaj rozi jer mi ima ljepši miris i duže traje na koži, svakako preporučujem. 

      
Sljedeće što sam potrošila su ovi Loli higijenski vateni štapići, u ovoj kutiji se dobije 100 komada, jako sam zadovoljna, nisu ni pre tvrdi ni pre mekani i 100% su pamučni.

      
Dalje sam potrošila ovaj lip balzam, odljepila sam naljepnicu tako da iskreno nemam pojma kako se zove, uglavnom kupila sam ga u DM-u, nalazi se ispred blagajne u onim košarama, moj je bio s mirisom kokosa, jako hidratantan, čak sam i cijelo lice mazala s njim, ako netko zna kako se zove slobodno napišite u komentar.

      
Potrošila sam ovu Balea kremu za njegu tijela, lica i usana, jako sam zadovoljna, jako hodratantna i ugodna mirisa. Ima moje preporuke. 

       
I na samom kraju moj najdraži Catrice liquid eyeliner u nijansi 010 Dating Joe Black, jako pigmentiran, jako precizna četkica, dugotrajan, ne razmazuje se i definitivno je to najbolji tuš koji sam isprobala. 

To bi bilo sve što se tiče ovih proizvoda, nadam se da vam se post svidio, uživajte u ostatku dana. 

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com









You Might Also Like

9 komentari

  1. Odlična tema za post, razmislit ću da i ja napišem post na ovu temu, stvarno je odlična!
    http://mylittlebafcorner.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post! Bas mi se svidja ova vrsta postova ☺️❤️

    OdgovoriIzbriši
  3. Sjajan post! :))

    novi post -> http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post i sam blog :)
    Molim te pogledaj i moj blog, upravo sam objavila veliki back to school haul :)

    OdgovoriIzbriši
  5. post je super <3

    svrati na moj blog, imaš novi post pa pogledaj http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.