Wet n Wild proizvodi - recenzija

21:11

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Kako ste? Nismo se čitali od prošle godine, kakvi su Vaši planovi za novu 2019. godinu? Ja imam dosta planova za ovu godinu, ali o tome neki drugi put, danas smo tu kako bi Vam predstavila sljedeća tri proizvoda od Wet n Wilda. U nastavku možete pročitati o kojim se to proizvodima radi.



Prvi proizvod je Wet N Wild proline eyeliner, radi se o eyelineru u olovci, volim ovakav tip eyelinera iz razloga što su jedni od najjednostavnijih za nanošenje. Ovaj dolazi u nijansi E8752 BLACK. Dakle, radi se o crnom eyelineru koji ima dobru pigmentaciju i još bolji aplikator koji je izrazito precizan pri nanošenju. Jako brzo se osuši nakon nanošenja što mi je izuzetno važno s obzirom da imam malo spuštenije kapke, ne preslikava se, niti se razmazuje. Inače neki eyelineri mi se znaju razmazati kad počnem plakati od smijeha haha, ali kod ovog se to ne događa i to je potpuni pogodak što se mene tiče.





Najtanji aplikator maskare koju sam imala priliku vidjeti i isprobati? E pa upravo je to ova maskara, radi se o megaslim skinny maskari i definitivno je megaslim. Naravno da sam bila skeptična što se tiče ove maskare, upravo zbog njenog tankog aplikatora, ali ubrzo se to promijenilo. Ispostavilo se da je ovaj aplikator ODLIČAN! pogotovo za donje trepavice gdje vam je potrebno malo više preciznosti, isto tako ovu maskaru je jako lako nanositi nakon stavljanja umjetnih trepavica kako bi "spojili" prirodne s umjetnima. 



Wet n Wild megalast Liquid Catsuit Metallic Lipstick.
Kao što mu samo ime kaže, radi se o tekućem metalik ružu u nijansi E962A Life's No Pink-nic, cijena ovog ruža je 39,90 kn. Ovaj ruž nije ljepljiv, veoma brzo se suši i njegova završnica vude nekakva matt metalic, postojanost ovog ruža je poprilično dobra, izdrži nekih 3,4 sata bez mrdanja, jako je lagan i ugodan na usnama, jedina mana mu je to što se ne nanosi ravnomjerno, stoga mu je potrebno posvetiti više pažnje pri nanošenju.




I to je to što se tiče ovog posta, jeste li vi koristili neki od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje o istim? 

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac


You Might Also Like

10 komentari

  1. sounds like great products to try! thanks a lot for sharing your thoughts!:)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net

    INSTAGRAM | TWITTER | FACEBOOK

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam još isprobala ni jedan njihov proizvod, no imam u planu isti eyeliner, izgleda divno i jednostavno za nanošenje :) Divan post!

    Novi post -> Peany

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post, nisam nista probala ali ruz deluje zanimljivo :)


    Novi post ------>>>>>

    https://xbeautyplace.blogspot.com/2019/01/hada-labo-super-hydrator-losion-za-lice.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  4. I really like the look of this eyeliner, it's such a sharp liner nib xo

    Makeup Muddle

    OdgovoriIzbriši
  5. Your blog looks a little wonky in mozilla just a heads up!
    hello there! thank you for posting this. I appreciate your standpoint and I see where youre coming from. thanks again!
    RCG Online Store

    OdgovoriIzbriši
  6. I definitely need to try this eyeliner, thanks!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prvi proizvod je Wet N Wild proline eyeliner, radi se o eyelineru u olovci, volim ovakav tip eyelinera iz razloga što su jedni od najjednostavnijih za nanošenje. Ovaj dolazi u nijansi E8752 BLACK. Dakle, radi se o crnom eyelineru koji ima dobru pigmentaciju i još bolji aplikator koji je izrazito precizan pri nanošenju. Jako brzo se osuši nakon nanošenja što mi je izuzetno važno s obzirom da imam malo spuštenije kapke, ne preslikava se, niti se razmazuje. Inače neki eyelineri mi se znaju razmazati kad počnem plakati od smijeha haha, ali kod ovog se to ne događa i to je potpuni pogodak što se mene tiče.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.