Proljetno čiščenje - Declutter

17:30

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Svakih par mjeseci čistim svoju kolekciju kozmetike i odvajam proizvode koje apsolutno ne koristim ili koji mi ne odgovaraju, stoga mi ih je bolje proslijediti nekome tko će ih koristiti i uživati u njima. 
Pa da ne duljim, u nastavku pogledajte kojih proizvoda se rješavam.

Prvi proizvodi kojih se rješavam su Avon roll on parfemi, iskreno, nisam ih koristila gotovo nikada, samo sam ih isprobala i njihovi mirisi mi se nisu uopće svidjeli stoga i nisam posezala za njima.




Sljedeći proizvod je također Avon, radi se o clearskin professional maski za uklanjanje mitesera. Nanosi se na područje gdje imate mitesere, ja sam je mazala samo na nos, nakon nanošenja sačekate da se osuši te je "odlijepite", jako bolno mi je skidanje ove maske, mislim da uklanja sve osim mitesera, nju sam čak koristila par puta, ali baš i nisam vidjela nekog učinka na sebi i kao što sam rekla jako je bolna, tako da je dajem nekome tko ima manje osjetljivo lice.  


Sljedeći proizvodi su sve dekorativna kozmetika, a započet ću sa dvije paletice, 
Prva paletica essence vintage rose eye paleta, limitirana kolekcija koja je bila u suradnji sa poznatim blogericama. Ovu paleticu sam samo bila isprobala, kasnije nisam posezala za njom, iskreno ne znam ni sama zašto, ima jako lijepe nijanse, dobro je pigmentirana i dalo bi se s njom raditi jako lijepe lookove, također osim sjenila u paletici se nalazi i gel eyeliner koji iskreno nije dobar, razmazuje se i nije potpuno pigmentiran.

Sljedeća paleta je Focallure everchanging, naručena preko Zaful stranice, zapravo naručila sam je greškom nažalost, pa mi se nijanse i ne sviđaju baš, ali su dobro pigmentirane, pogotovo shimmeraste nijanse, nadam se da će biti dobro iskorištena kod nekoga drugog. 





Eveline eyeliner također kupljen greškom, mislila sam da se radi o crnom eyelineru, ali ne, ovo je plavi eyeliner, koji bi ja možda i koristila, ali aplikator ovog eyelinera je od dlačica koje su jako gibljive i s nanošenjem treba biti jako oprezan i pažljiv, a ja baš to i nisam. 


Riješila sam se svih mono sjenila iz kolekcije, njih nikada ne koristim jer više volim palete (iako sam ih pokušavala koristiti), iz razloga što u njima imam apsolutno sve nijanse, što ne znači da su ovi proizvodi loši, dapače dobro su pigmentirani, lijepo se s njima može raditi, ali eto..


Riješila sam se i dvije olovke za usne. Zašto? Zato jer ove imam duple. Aura u nijansi 61, jako lijepa ljubičasta nijansa, teksutra ove olovke je malo tvrđa u odnosnu na ovu Essence olovku, ali svakako se može koristiti i samostalno iako morate dobro hidratizirati usne jer je moguće da će vam ih isušiti.
Essence olovka u nijansi 15 honey berry, jako lijepa roskasta nijansa, obožavam Essence olovke, za jako malu cijenu dobijete odličan proizvod koji se može koristiti samostalno, trajat će vam na usnama a neće ih isušiti. 


I na samom kraju su tu ruževi, ima ih u različitim nijansama i teksturama, od sjajnih do matt, a nisu puno puta korišteni jer ili imam slične nijanse ili mi ne odgovaraju. 
Makeup revolution atomic shade
She 020 lipstick aqua shine 
I heart makeup Totaly not boring 
I heart makeup Just have fun
Avon Dream fucshia 


Essence  01 dance till dawn 
Essence 17 hot brownie
Popfeel LA06
Magical long lasting 15
Essence 07 happines in a blottle 
Maybelline 45 possessed plum.



Jeste li vi koristili neki od ovih proizvoda?

Čistite li vi svoju kolekciju?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ja bih rado sve ove proizvode koristila, svi mi se svidaju. Osim ovih parfema jer ne znam kakvi su. Ja sam do sada koristila samo essence olovku za usne, meni se jako svida ☺
    Imam takoder i ovo sjajilo od essenca. Mislim da moje nije bas u toj nijansi. Njeba bas i ne koristim 😊

    myfirsttextvm.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam jedan od ovih parfema, i ne dopada mi se baš, pa ga i ne koristim. Imam još neke proizvode sa ove liste, neke koristim a neke i ne baš toliko.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

    OdgovoriIzbriši
  3. Why not? I like the nuances of these eyeshadows :)
    I have the same Essence down on the left!
    Fashion on the clouds Blog ☀☀☀

    OdgovoriIzbriši
  4. Cistim kolekciju redovito. Pazim na to.A i ne gomilam proizvode pa imam zbilja ono sto i koristim.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.