Proljetno čišćenje - potrošeni proizvodi

15:29

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim post koji zapravo nisam pisala poprilično dugo, radi se o potrošenim proizvodima kojih se dosta nakupilo, čak ima  i dosta proizvoda od dekorativne kozmetike, nećete vjerovati. Da ne dužim, bacimo se na proizvode. 



Prva skupina proizvoda su proizvodi za kosu. 
Potrošila sam dvije Manic Panic boje za kosu, radi se o zelenoj i ljubičastoj boji. Ukoliko želite neke "lude" boje na svojoj kosi svakako vam preporučujem ove, dosta sporo se ispiru što im je jedan veliki plus. 

Sljedeći proizvod je šampon za kosu, kojeg sam jedva potrošila, kupila sam ga na nekoj rasprodaji, obećavao je puno, a dao mi jedno veliko ništa, tako da ću ga obilaziti u širokom luku. 

Loko prirodna kozmetika u svojoj ponudi ima tvrdi šampon za kosu, nalazi se u ovoj limenoj posudici, namijenjen je za masnu kosu sklonu prhuti. I mogu vam reći da mi je smanjio prhut i kosa mi se dosta manje mastila što je stvarno odlično i vjerujem da ću u budućnosti opet koristiti ovaj proizvod. 

Maska za kosu sa kokosom, shea i kakao maslacem, proteinima riže i panthenolom od Lovely prirodne kozmetike bila mi je divna, divnog mirisa i jako lijepo smekša kosu i čini je zdravom. 

Balea regenerator za kosu kojeg kupujem već stvarno dugo. Definitivno mi je najbolji, iako ima jednu manu, on zaista divno miriši, ali nakon nekog vremena taj miris kao da ishlapi iz ambalaže, to mu je jedina mana, a sve ostalo je odlično. I naravno već sam kupila novi.


Sljedeća skupona proizvoda su gelovi za tuširanje, nažalost tu su samo tri, iz razloga što uvijek netko od ukućana baci ambalažu prije nego što je ja uspijem pokupiti za potrošene proizvode.

Le petit Marseilliais gel za tuširanje sa mirisom vanilije. Ne znam što je bolje, njegov miris, tekstura, hidratacija. Miris je predivan ostaje dugo na koži, jako lijepo se pjeni i koža nakon njega bude lijepo mekana. Svakako ću kupiti opet.

Balea gel za tuširanje, ovo je jedan pravi obiteljski gel, za jako malu cijenu dobije se jako puno proizvoda. Ne pjeni bog zna što, miris mu je nekakav citrusni i ne zadržava se na koži, ali ja ga svakako volim kupiti jer ga onda koristimo apsolutno svi. 

Cien gel za tuširanje, ovo je zapravo prvi put da sam ga isprobala, ima jako ugodan miris koji se nažalost ne zadržava se miris na koži, možda ga kupim još koji put jer mu je cijena i više nego pristupačna. 



CV gel za umivanje i uklanjanje šminke s očiju, ovo je proizvod koji se našao u godišnjim favoritima, odličan proizvod za uklanjanje šminke, doslovno skine sve, čak i najtvrdokornije maskare, kupila sam već novi, i preporučujem ga svima vama. 
Balea micelarna za skidanje šminke, bila mi je onako, prosječna, ali ni upola dobra kao CV gel, ova micelarna se dosta zapjeni, i ne skida baš najbolje ostatke maskare s očiju. 


Potrošila sam i dva Rexona dezodoransa, jedan je shower clean, dok je drugi sexy bouquet. Nemam vam tu što puno reći,  Rexona mi ima najbolje dezodoranse, i već sam kupila novi.


Gelone otopina za leće. Otkad koristim nedioptijke leće u boji koristim ovu otopinu, odlična mi je, može se kupiti online kod Adrialece.hr, nemam nikakvih nus pojava od nje.

Eveline cosmetics noćna krema od arganovog ulja i kozijeg mlijeka, mogu vam reći da je ovo krema koja me potpuno oduševila, nažalost više je ne mogu pronaći u prodaji, ima divan miris, i održavala je moju kožu hidratiziranom.


I na samom kraju dekorativa, ovaj put sam baš zadovoljna s potrošenim proizvodima, u prijašnjim potrošenim proizvodima sam imala svega 1,2 potrošena proizvoda dekorativne kozmetike. 
Pa da krenemo.

Balea nazvala bih je krema u boji, jer zaista je kao krema, i dok se razmazuje dobije neku boju kože, tu kremicu sam koristila kao bazu za puder i dobro mi je funkcionirala na dnevnoj bazi, ali kako sam isprobala i zavoljela neke druge primere, skroz sam zapostavila ovu kremu i jednostavno je pre dugo u mojoj kolekciji stoga je eto došao kraj da je se riješim.

Essence all about matt fixing compact powder, mislim da već svi apsolutno sve znaju o ovom proizvodu. Ja ga osobno koristim samo na području ispod očiju jer imam jako suhu kožu te mi je potreban samo na tom području kako bi fiksirala korektor. 

Essence sun club bronzer u nijansi 10 sunshine. Ovaj bronzer je ja mislim davno već izašao iz prodaje, radi se o bronzeru hladnog podtona, meni je bio izvrstan, jako sam ga voljela koristiti.

Essence rumenilo, to je bila arriba limitirana kolekcija, i ja sam ovo rumenilo morala imati, izgledom je bilo predivno, u sebi je imalo lila, narančastu i crvenkastu nijansu i to sve kad bi se pomiješalo dobila bi se jedna divna breskvasta nijansa, pigmentacija mu nije bila bog zna što, ali meni sasvim dovoljna zato što ne volim pre napadna i pre pigmentirana rumenila. 

Essence stay all day tekući korektor u nijansi 10 natural beige, čak sam mu skinula i stoper, tako da sam ga iskoristila u potpunosti. Što se tiče ovog korektora, pokrivna moć mu nije bila potpuna, ali za svaki dan odlična, nije mi se uvlačio u linije ispod oka i to mu je jedan veliki plus, ali ne vjerujem da ću ga kupiti opet, jer puno bolji mi je po pitanju prekrivanja Catrice tekući korektor, a po cijeni su tu negdje.

Bell hypoallergenic maskara. Ova maskara mi se nije pokazala najboljom, nakon nanošenja, kad bi se osušila, trusila mi se, isto tako moram napomenuti da od mojih trepavica nije izvlačila maksimum, njezin aplikator, odnosno četkica je bila jako jako tanka, i to mi se zapravo jako sviđalo, jer je bila jako precizna, stoga sam je koristila samo kada bih stavljala umjetne trepavice, kako bih "spojila" svoje sa umjetnima. 

Aura tekući mat ruž u nijansi 626 Mistress, nažalost ovo je nijansa koju zapravo uopće nisam ni potrošila. Zašto? Zato jer je bila nekako vodena, nije bila podjednako pigmentirana, i to je nažalost problem kod nekih nijansi Aurinih tekućih ruževa.

I na samom kraju je tu Eveline lak za nokte u nijansi 495, divna nude nijansa i labello original o kojem vam i nemam baš puno toga za reći, dobro hidratizira usne i to je to. 

Jeste li vi koristili neki od ovih proizvoda?
Ukoliko jeste kakvo je vaše mišljenje?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

7 komentari

  1. Odličan post ♥

    https://colourfulmadness.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post, draga! Probala sam Rexona dezedoranse i baš mi se dopadaju. Voljela bih da probam Manic Panic boje jer ih svi hvale i imaju divne nijanse! :)

    http://lifella2.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Great post! I would like to check these Balea products in DM! ♥ Thank you~

    http://ddalginanabeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. rexonini su super svi!

    what shoes to wear on spring: http://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/04/what-shoes-to-wear-in-spring-time.html

    OdgovoriIzbriši
  5. I really like your blog
    I'm following you,please follow me to https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristila sam i koristim Balea i Cien gelove za tuširanje.. sta ja znam.
    Gel k'o gel 🤣 meni to sve isto.
    A Aura ruzevi su mi bili naj dok nisam probala GR.
    I sad je Aura ok.. imam 4 nijanse.. i kad dođu u sve Bipe- nabavit cu jos koju nijansu.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.