Manzara.hr

09:37

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post.
Ne znam jeste li upoznate sa internet trgovinom pod nazivom Manzara.hr.
Ukoliko niste, sada je pravo vrijeme jer dolazi sezona kada će KUPAĆI KOSTIMI biti potpuni hit, a Manzara.hr kao međunarodna internet trgovina sa trendy odjećom nudi jako veliki izbor kupaćih kostima, HALJINE ONLINE, jakne, majice, hlače, žensko rublje, modni dodatci i ostalo. 
Već sam imala priliku naručivati sa Manzara.hr i mogu vam reći da imam samo pozitivna iskustva s njima. Od ljubaznosti, brzine isporuke pa sve do odlične kvalitete proizvoda. 

Ljeto nam se opasno približilo, stoga sam vam pobliže htjela pokazati izbor kupaćih kostima upravo sa Manzara.hr
Izdvojila sam tri kupaća kostima, prvi žuti dvodijelni kupaći kostim, veoma zanimljivog dizajna koji će izuzetno lijepo stajati već preplanulom tenu, drugi kupaći kostim je jednodijelni, prošle godine su jednodijelni kupaći kostimi bili totalni hit, a vjerujem da će tako biti i ove godine, stoga svakako pogledajte i jednodijelne kupaće kostime, isto tako na kraju sam izdvojila jedan plus size kupaći kostim, dvodijelni crni kupaći kostim visokog struka.







Maturalne zabave su već počele, a ukoliko se još premišljate i niste odabrali svoju savršenu haljinu, preporučujem vam upravo ovu stranicu, za jako povoljnu cijenu ćete dobiti izvrstan proizvod koji će na vašim kućnim vratima biti u roku dva dana.

Što se tiče modela svečanih haljina, meni se najviše sviđaju upravo ove dolje na slikama, duge haljine uskog kroja koji prati liniju vašeg tijela te će naglasiti vaše atribute pogotovo ukoliko imate tijelo u obliku pješčanog sata. 





Kako vam se sviđa moj izbor?
Jeste li već nešto naručivali sa Manzara.hr?
Kakvi kupaći kostimi vas privlače?
Jeste li i vi naručivali haljine online? Kakva su vaša iskustva?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac



You Might Also Like

9 komentari

  1. Draga odusevljena sam posto-om. Tvoj izbor je fenomenalan... ljubac

    www.ioannesstyle.com
    www.youtube.com/channel/UCXw5wOAoFsvU_Xj7VU5eSqQ

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post. Kupaći kostimi su saaavršeni ♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve stvari su jako lepe. Favoriti su mi beli jednodelni kupaći kostim i crna haljina, mada sve stvari zaista prelepe. Odličan odabir ❤️

    The girl named Ana

    OdgovoriIzbriši
  4. great pieces! i want to go swimsuit shopping! hehe

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    OdgovoriIzbriši
  5. Kupila kaput ali ni upola kao onaj koji je na slici, mislim kako to nije pošteno,došlo za tri dana a nije baš ni jeftin , malo sam razočarana!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanima me kontakt tel.ali broj na koji ce we netko javit, zovem.danima vezano za povrat robe tj.novca, da li treba biti obrazac ili je dovoljan samo racun za povrat.....

    OdgovoriIzbriši
  7. Užas, ni približno kao na slici

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.