EvoShave - revolucionarni brijaći aparat

17:54

Pozdrav svima, i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim nešto potpuno drugačije. Radi se o recenziji Evo Shave brijaćem aparatu. Radi se o revolucionarnom unisex brijaćem aparatu.
u nastavku pročitajte nešto detaljnije o njemu. 




Nakon što sam stavila sliku Evo shave brijaćeg aparata na svoj Instagram profil, dobila sam dosta upita o njemu, kako se koristi itd.
E pa koristi se tako da ga stavite između dva prsta (kao što vidite na slici gore) te ga pri brijanju pomičete gore, dolje. Ovaj brijaći aparat ima samo dvije oštrice, odnosno jednu sa svake strane, tako da dlačice brijete i potezima prema gore i prema dolje što je odlično jer samo brijanje buno brže ide.
Ja sam potpuno zadovoljna s ovim proizvodom, nisam se niti jednom porezala, brže se riješim neželjenih dlačica, ne izaziva iritacije.
Ukoliko me pratite od prije, znate da koristim uređaj za lasersko uklanjanje dlačica, te prije tretmana moram obrijati područje na kojem radim tretman, tako da sam isprobala ovaj brijaći aparat i na licu, odnosno na nadusnicama. Odlično prijanja i brzo i efikasno uklanja dlačice.
Također, ovaj brijaći aparat dolazi sa uputama za korištenje i u plastičnoj kutijici koja je idealna putovanja, te za čuvanje brijaćeg aparata.

Evo shave brijaći aparat možete pronaći u Konzumu ili na Ekupi po cijeni od 50 kn. Također možete kupiti i zamjenske britvice po cijeni od 59,99 kn (4 komada),  99,99 kn (8 komada).

Jeste li vi koristili ovaj brijaći aparat?  Kakvi su vaši utisci?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

3 komentari

  1. Zašto ja tek sad saznajem za ovaj blog?? :D Sviđa mi se tvoj način pisanja i JAKO mi se sviđa tvoj blog! Vidi se da puno truda ulažeš u njega, a trud se itekako isplati :) Želim ti divan i produktivan dan!

    Bilo bi mi drago da postaneš moja blogerska prijateljica, pa ako želiš posjeti:
    Blog: Happy But Mess
    Instagram: @renatasagolj

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam nikada do sada videla ovako nešto ali mi deluje veoma praktično i definitivno bih volela da isto isprobam. Valjda ću nekad imati prilike! Veoma interesantan post, draga. ♡♡♡

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.