Rosegal review

15:37

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim recenziju proizvoda koje sam dobila od stranice Rosegal. Mogu vam reći da sam ovu narudžbu s nestrpljenjem čekala, a u nastavku pogledajte zašto, ali svakako prije toga pogledajte  Valentine's gifts.





Prvi proizvod je perika, da da, znam, nisam normalna, ali zašto sam ja uopće naručila periku?
E pa zato jer sam imala kosu zelene, plave, ljubičaste boje, međutim vratila sam se u svoju prirodnu boju, uz to oštetila kosu blajhajući je, a sada imam opet nagone za farbanjem, ali ne želim uništiti kosu do kraja, stoga eto, perika je tu da "ugasi" moju želju za tim. Meni je iskreno odlična iako je sintetička, mislim da ću naručiti i druge boje, a također i dužine. I da, jedva čekam nositi je u grad, da me svi poprijeko gledaju haha.

Ovu periku možete pogledati OVDJE//HERE.




Drugi proizvod je sat, koji sam naručila prijateljici, doduše radi se o muškom satu, ali Bože moj, nigdje ne piše da je muški haha, doduše, njoj je potreban za posao.
Znači i prijateljica i ja smo oduševljene s ovim satom. koliko on funkcija ima, znači strava, od alarma, štoperice, brojanja koraka i kalorija, pa sve do toga da se može spojiti s mobitelom preko bluetootha, zvučnim signalom daje obavijest kad vam netko pošalje poruku na mobitel ili kada vas netko zove, isto tako daje obavijest za facebook i plus toga je vodootporan. Znači savršen, moje iskrene preporuke imate za ovaj sat.

Ukoliko želite vidjeti ovaj sat kliknite OVDJE/HERE.



Zadnja dva proizvoda jesu umjetne trepavice, nekako sam se bila ograničila samo na jedan model umjetnih trepavica, pa je vrijeme da to promijenim, tako da sam odlučila poigrati se i naručiti malo drugačije. Još ne znam kakve su na očima jer ih nisam stavljala, ali bit će svakako slika na Instagramu kada ih stavim, ali mislim  da će biti odlične.

Prve trepavice pogledajte OVDJE/HERE

Druge trepavice pogledajte OVDJE/HERE.


Nadam se da vam se ovaj post sviđa.

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

9 komentari

  1. Nikad nisam vidjela da ljubičasta boja kose nekome bolje stoji! Oduševilo me kako ti brutaaaaalno stoji, vrh vrhova ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post, draga! Ljubičasta perika mi se mnooogooo dopada i super ti stojii! xoxo♥♥

    spring trends

    OdgovoriIzbriši
  3. Perika ti stoji predobro, oduševljena sam! Btw. ne mogu a da ne primjetim koliko ti je lice čisto, znači toop! <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan new in. Ova perika izgleda toliko realistično :O i super ti stoji :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  5. Što se perike tiče, iako preferiram neku lavanda - ljubičastu nijansu kad je kosa u toj boji u pitanju, moram da priznam da mi se dopada. Pritom ti i stvarno lepo stoji.
    Dizajn sata nije baš u mom fazonu, ali sam oduševljena njegovim funkcijama, deluje predobro.
    A što se trpavica tiče, nisam ih probala (kao i preriku i sat) niti videla kako stoje na nekome, tako da ne mogu da govorim previše o njima, ali mi ovako deluju fino. Nadam se da će ti odgovarati.
    Odličan odabir stvari, Magdalena. ❤️

    Novi post je na blogu, značilo bi mi tvoje mišljenje u vezi njega: The girl named Ana ❤️

    OdgovoriIzbriši
  6. Great post dear

    Have a nice day! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja sam dosta dugo razmišljala o tome da li da poručim periku. Uvek može dobro doći za neke fotografije, ili ako želimo samo da isprobamo kako nam stoji neka boja pre nego što je prefarbamo. Sat izgleda baš kul, iako je muški, a za trepavice mislim da će ti biti ekstra.

    https://bethanyismybae.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.