Gamiss review

19:27

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim recenziju proizvoda sa stranice Gamiss.
Prije svega pogledajte njihovu ponudu poklona za dan zaljubljenih. Valentine's Gifts.

Da vam budem iskrena, s ne strpljenjem sam očekivala ovaj paket, jedva sam čekala da dođe, a zašto? Pročitajte u nastavku.







Prvi proizvod su traper hlače sa "resama" ili "trakicama" na dnu nogavica. Na stranici su mi izgledale super. I tako ja njih nakon dugo promatranja i izabiranja odlučim i naručiti. Mogu reći da sam stvarno s nestrpljenjem ih čekala, i dočekala. Prvo i osnovno malo su mi malene, odnosno plitke, a drugo, ove rese mi se uopće ne sviđaju, nisu izrezane ravnomjerno, jedna resa je šira, jedna uža. Doslovno sam mogla tako uzeti bilo koje traperice i izrezati ih sama i također možete vidjeti na slici gore da su im šavovi nekako skroz zasukani. Ne sviđaju mi se i gotovoo.
Možete ih pronaći OVDJE/HERE.






Drugi proizvod, s kojim sam potpuno i apsolutno oduševljena je ogledalo. Ali ne, nije to bilo kakvo ogledalo, radi se o ogledalu koje ima 16 led lampica sa svake strane, ali ne, te lampice se ne pale bilo kako, već na dodir. Znači ja sam oduševljena. Uz ogledalo se dobije stalak, te USB kabal kojeg možete uključiti u laptop ili jednostavno u adapter kako bi led lampice mogle raditi. Također postoji prostor i za baterije, tako da ovo ogledalo može raditi bez USB kabla, na baterije. Na zadnjoj strani imate tipku koju naravno stavite na 1. Ogledalo se pali na dodir. Isto tako se može povećavati ili smanjivati jačina svjetlosti tako što prst držite duže na mjestu gdje se ove led lampe pale. 
Da vam napomenem da nije došao oštećen, jako dobro zaštićen i zapakiran.
Ja sam stvarno oduševljena s ovim proizvodom i definitivno ga preporučujem svima.

Možete ga pronaći OVDJE/HERE.

Nadam se da vam se sviđa ovaj post.

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

5 komentari

  1. Wooow. Ogledalo mi se najviše dopaloo.

    New post is on my blog: Valentine's Day Playlist

    OdgovoriIzbriši
  2. Eh mislim da ću i ja poručiti ovo ogledalo, čula sam sve najbolje o istom, a i djeluje mi kvalitetno :D Odlična porudžbina

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow! Ogledalo stvarno izgleda predobro! Nisam znala da Gamiss ima takve stvari. Definitivno ću malo tu stranicu pretraživati <3 Odlučan post kao uvijek <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.