Zaful review

21:09


Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. 
Dobila sam paket sa stranice Zaful, stoga vam danas donosim recenziju upravo tih proizvoda.
S obzirom da se uskoro bliži Valentinovo, svakako bacite pogled na promociju ZAFUL VALENDINES DAY 2018 i pogledajte njihovu ponudu.
U nastavku možete pogledati recenziju proizvoda koje sam dobila.



Prvi proizvod, odnosno proizvodi su četkice za šminkanje.
U ovoj smeđoj kožnoj torbici se nalazi 12 četkica namijenjenih samo za oči. Ove četkice su napravljene po uzoru na ZOEVA četkice, koje nažalost nisam imala priliku isprobati. Kao što možete vidjeti na fotografijama, ove četkice sam isprobala, naravno, prije upotrebe sam ih oprala i nije im "otpala ni jedna dlaka s glave".
Jako su nježne, mekane, pogotovo četkice za blendanje, kojih u ovom setu ima poprilično dosta i razlih su veličina i oblika.
Što se tiče torbice, jako je lijepa, malena, praktična, u ovu torbicu može stati još nekolicina četkica, tako da je odlična za neka putovanja ili za u torbu.

Ukoliko želite vidjeti ove četkice kliknite OVDJE/HERE.





Drugi proizvod je bluza koju sam naručila sa mamu, crna bluza koja na rukavima i gornjem dijelu ima čipku, ova bluza je jako ugodna na tijelu, isto tako je jako lagana i prozračna. Lijepo je skrojena i izuzetno čvrsta i kvalitetna.

Ukoliko želite vidjeti ovu bluzu kliknite OVDJE/HERE.



I posljednji proizvod je vjerovali ili ne, haljina!
Nisam tip za haljine, međutim odlučila sam je naručiti. Isto tako mislila sam da će mi biti kratka i da će biti strukirana, tako da bi je mogla prekrojiti u majicu jer su mi ovi rukavi s volanima očaravajući, ali ova haljina je široko krojena, i dođe mi do koljena. Stoga sam je i odlučila nositi kao haljinu i probuditi svoju ženstvenu stranu. Ova haljina je velvet, odnosno baršunasta, jako je mekana, debela i poprilično je teška, tako da je odlična za zimu. 

Ukoliko želite vidjeti ovu velvet haljinu kliknite OVDJE/HERE.




Nadam se da vam se ovaj post sviđa.
Jeste li naručivali nešto sa Zafula u posljednje vrijeme?

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

4 komentari

  1. Imam iste cetkice, koristim ih vise od godinu dana i jako sam zadovoljna, da ne spominjem to koliko su slatkog dizajna. Super haul! :)

    Dear Miss Modern: The best of 2017 | Instagram: @https.katt

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post i fotografije. Baš mi se dopadaju ove četkice, a vjerujem da jako dobro blendaju, jer mi tako djeluju. Žao mi je što nisi isprobala ove stvarčice da vidimo kako ti stoje :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  3. Haljina je baš lepa i verujem da ti odlično stoji! Super post, Megi- ♥

    www.hi-stylish.com

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.