Favoriti 2017.

14:51

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post.
Znam da je već polovica prvog mjeseca i da je euforija s favoritima pri kraju, ali evo odlučila sam i ja podijeliti i svoje favorite 2017 godine. Nema ih puno, ali definitivno vrijede.
U nastavku pogledajte koji su to proizvodi.



Započet ću sa preparativnom kozmetikom, tu se našlo samo 5 proizvoda koje sam najviše koristila.
Prvi proizvod je Himalaya Herbals krema za lice, tijelo i ruke. Koristim je isključivo na tijelu, ovo mi je već treće ili četvrto pakiranje, stvarno je savršena kremica, brzo se upija i nije pretjerano masna.
Sljedeća dva proizvoda su CV, radi se o proizvodima koji su dostupni u Mulleru. Mogu vam reći da sam oduševljena s njima, gel služi za pranje lica i uklanjanje šminke s očiju, doslovno uklanja i najtvrdokornije maskare haha, drugi CV proizvod je pjena za čišćenje lica, nju koristim nakon ovog gela, otkad sam počela koristiti ove proizvode, totalno sam zaboravila na micelarne, plus toga puno su jeftiniji od micelarnih.
Sljedeći proizvod je maska od bijele gline od Lovely prirodne kozmetike. Recenziju ove maske možete pročitati OVDJE. Nakon korištenja ove maske lice je znatno mekše na dodir, svježije i jako dobro očišćeno. Ukoliko niste, svakako isprobajte ovaj proizvod ili bilo koju masku od gline.
I posljednji proizvod je Eveline noćna krema sa arganovim uljem i kozijim mlijekom. Vi ne možete vjerovati kako ova krema lijepo miriši, također izuzetno dobro hidrira kožu, nanosila sam je gotovo svaku noć, ujutro se osjeti kako je koža jako hidrirana i mekana na dodir. Svakako svima vama koji imate suhu kožu poput moje, preporučujem ovu kremu, ali i sve ostale proizvode koje sam navela. Jer otkad koristim ove proizvode, puder mi bolje sjeda na lice, nema više ljuskica ispod kojih se puder uvuče, i sve izgleda puno bolje. 


Nakon što smo riješili preparativnu kozmetiku, idemo na meni najdražu, dekorativnu kozmetiku. 
Prva četiri proizvoda koje sam izdvojila su baza, puderi i korektor, a u nastavku pročitajte nešto više o ovim proizvodima.
Beauty UK prime fx, primer, odnosno baza za puder, radi se o silikonskoj bazi, jako se lako nanosi, savršeno zagladi lice, šteta što vam ne mogu pobliže opisati kakav osjećaj na koži daje, ali svakako ako budete u mogućnosti isprobati ga, definitivno ga isprobajte.
Sljedeći proizvod je puder, radi se o Revlon colorstay puderu, namijenjen je za suhu i normalnu kožu, jako je tekuć, ima srednju prekrivnu moć, meni je odličan za svaki dan, jer licu daje svježi izgled, jedina mana mu je to što ovaj puder nema pumpicu, već se mora izlijevati iz ambalaže.
Dermacol puder, kojeg zapravo ne koristim kao puder, već kao korektor. Svi već zapravo znaju sve o Dermacol puderima, potpuna prekrivna moć, jako je gust, potrebna ga je samo mala količina, savršen je za neke posebnije prilike u kojima morate imati bezprijekoran izgled, a za svaki dan svakako nije, iz razloga što je barem meni dosta težak na licu.
Catrice tekuća kamuflaža u nijansi 10. U početku se nismo voljeli iz razloga što sam ja prije njega koristila Aurin korektor koji mi se nije uvlačio u linije ispod oka, međutim, ja sam kupila ovaj jako hvaljeni korektor i on mi se uvlačio u linije, to mi se nikako nije sviđalo i odbijala sam ga koristiti. Ali nekako, silom prilika sam ga počela koristiti, i jednostavno sam ga zavoljela i koristim ga gotovo u svim makeup lookovima, što se može vidjeti i po tome da je ambalaža potrošena do pola.
Naravno, on se i dalje uvlači u linije ispod oka, ali ga fiksiram sa Essence kompaktnim puderom.


Aura All year bronzer u nijansi 911 Safari trip. Samim svojim nazivom otkriva da je inspiriran Afrikom, a kako on izgleda kada ga otvorite pogledajte na slici ispod. Nakon što se pomiješaju sve te boje, dobije se predivna hladna nijansa koja je odlična i za konturiranje.
Essence prismatic hololighter. Radi se o kremastom highlighteru koji dolazi u stiku, dakle, ovaj proizvod je holografski, boje mu se zaista divno presijavaju. Može se nanositi direktno na kožu ili prstima, te četkicom, ja ga osobno nanosim direktno, i ne "pomakne" mi puder koji se nalazi ispod, isto tako može vam koristiti i kao baza za neki highlighter u kamenu.


Došli smo do proizvoda za oči.
I heart makeup čokoladna paleta, ovo mi je jedna od najdražih paleta, sastoji se od nijansi zemljanih boja, što je svakako odlično za ljude koji ne vole baš eksperimentirati sa bojama, ova paletica je super za svaki dan, a isto tako ima divne shimmeraste nijanse koje mogu poslužiti i kao highlighter.
Catrice tekući vodootporni eyeliner. Prije sam koristila isti ovakav, samo nije bio vodootporan, jedno vrijeme mi je bio odličan, međutim, kako bi se ja smijala, plakala od smijeha, on bi se razmazao, pa sam odlučila kupiti vodootporni, i to je bio pun pogodak, apsolutno ga je nemoguće razmazati, moram napomenuti i da ima jako precizan aplikator. tako da svi vi koji imate problema sa plačom od smijeha, kupite ovaj eyeliner.
Essence I love extreme crazy volume mascara. Ova maskara će mi biti životni favorit, definitivno. Iako su joj malo promijenili četkicu, formula je ostala ista, jako lijepo razdvoji trepavice, daje im gustoću i produži ih do maksimuma.
Ja imam jako guste obrve, i nemam potrebu ih popunjavati, ali ipak korisitim Essence make me brov maskaru za obrve, pomoću koje ih "ukrotim" i namjestim onako kako ja želim da stoje. Stvarno je odlična maskara, a ostavi ona nešto boje na samim obrvama.




I posljednja tri proizvoda su ruževi. Naravno ima tu više favorita što se tiče ruževa, ali trenutno su mi ovi omiljeni.
Essence longlasting lipliner, nije samo ova nijansa favorit, već apsolutno sve nijanse iz ove linije, jako lijepo se nanose, razmazuju, mat su, dugo traju i ne isušuju usne, ja ih osobno koristim i ispod ruža, ali i samostalno.
Golden rose tekući matt ruž u poznatoj nijansi 10. U početku se nismo voljeli, nije mi se sviđalo kako mi stoji na usnama, ali nekako s vremenom mi se sve više počeo sviđati, sviđa mi se čak i njegova formula i svakako ću kupiti još nijansi iz ove kolekcije.
Essence ruž u nijansi mat mat mat 13, jedna divna "neodređena" nijansa, nekako sivkasto, ljubičasta, hladnog podtona, ne isušuje usne, a u kombinaciji sa Essence olovkama za usne je i dugotrajniji.


Koristite li vi neki od ovih proizvoda?
Koji su vaši favoriti?

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

5 komentari

  1. Predivni proizvodi Megi!
    Imam veliku želju na tvoju preporuku probati ovaj Revlon puder i iskreno se nadam da ću uskoro imati priliku. ♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  2. I never had the chance of trying these products but they seem very interesting, especially the palette.
    Wish you a fantastic evening.
    Greetings,
    Flo

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan post,ova Essence maskara je odlična,i sama ju imam i vrh je!♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlični proizvodi draga. Koristila sam ovaj Golden rose ruž i odličan mi je bio, kao i Catrice camouflage i on je meni bio baš dobar za moje grozne i velike podočnjake. Svaka čast ti na ovome i samo nastavi ovako ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  5. Moram biti iskrena i rećid a nisam koristila nijedan od navedenih proizvoda, ali da mi svi izgledaju baš primamljivo, posebno paleta sa sjenama, koju sam i ranije viđala u favoritima mnogih djevojaka

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.