Silverex četkice za zube

10:57

Pozdrav svima i dobro došli na moj posljednji post u 2017. godini, s obzirom da sam se u početku ove 2017. godine odlučila suočiti sa svojim strahom od zubara, te napokon popraviti zube, odlučila sam se više i brinuti o njima, odnosno o njihovoj higijeni. Tako sam prije nekih 2 mjeseca sklopila suradnju sa Silverex-om, u svojoj ponudi imaju Junior četkicu za zube, Ultra fine četkicu za zube, Medium četkicu za zube, sapun, kremu, sprej, tuš.



Ja sam na korištenje dobila Ultra fine četkicu za zube i Medium četkicu za zube. 

Silverex inovativne četkice posebno su dizajnirane za antibakterijsko čišćenje zubi. U svojim vlaknima sadrže čestice srebra koje ima prirodna antibakterijska svojstva, smanjuje upalne procese stoga vaši zubi i desni ostaju zdravi. Čestice srebra implementirane u vlakna četkice eliminiraju bakterije. Četkica se tako sama dezinficira i ostaje čista najmanje 3 mjeseca.
Učinkovito uklanjaju ostatke hrane, čisti i polira cijelu površinu zuba čineći zube bijeljim i sjajnijima bez opasnosti od oštećenja desni.



Silverex četkice za zube koristi dvostruki sistem vlakana, tankoće samo 0,01mm koja dosežu teško dostuona pjesta imitirajući zubni konac, uklanjajući pritom bakterije koje uzrokuju karijes. 

Silverex Medium četkica za zube jače je čvrstoće od Silverex Ultra Fine četkice.




Isprobala sam i koristim obje četkice, pri pranju se zaista osjeća da je Medium četkica jača i čvršća od Ultra fine četkice, ali odgovaraju mi obje, često sam imala upale desni, međutim od kad koristim Silverex četkice upale su mi gotovo nestale. Mislim da su za to zaslužna isključivo duža vlakna ovih četkica jer prodiru između zubi i detaljno čiste to područje.
Da napomenem da sam prije korištenja ovih četkica pri svakom pranju imala krvarenje desni, međutim otkad sam počela koristiti ove četkice, to se više ne događa.
I nakon korištenja ovih četkica, nešto manje od 2 mjeseca, nisu promijenile svoj izgled i oblik kao što se događa kod ostalih četkica. 
Svakako ću nastaviti koristiti ove četkice jer su moji zubi i desni doslovno preporođeni. Ukoliko imate probleme kao ja, upale desni, krvarenje tokom pranja zubi, isprobajte neke od ovih četkica, vjerujem da vas neće razočarati. 


Cijena Medium četkice za zube je 32 kn, dok je cijena Ultra Fine četkice za zube 29 kn, a mogu se kupiti u ljekarnama ili u Silverex web shopu.

You Might Also Like

6 komentari

  1. Nisam isprobala nikako ove četkice jer moram paziti koje koristim zbog proteze. Ali svakako ne sumnjam da ću ih jednom početi koristiti ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikada nisam probala ove četkice. Super recenzija.
    Sve najlepše u 2018. !

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  3. Četkice zaista izgledaju odlično! Sjajan post Megi! Sve najljepše ti želim u novoj godini! ♥♥♥

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY -> https://innisall.blogspot.com/2018/01/international-giveaway.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Četkice izgledaju odlično!
    Odličan post,želim ti sve najbolje u 2018. godini.♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  5. nisam cula za ove cetkice ali izgledaju bas fino :) sve najbolje u novoj draga!
    how to style one t shirt in 5 different ways
    youtu.be/LrRiR-XRQeU

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala niti sam cula za ove cetkice,ali mislim da su bas fine i da ce ti dobro posluziti.
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    Sara Pokorni

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.