Lovely natural cosmetics

20:32

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Prije par tjedana sam dobila priliku surađivati sa Lovely prirodnom kozmetikom. Radi se o 100% prirodno, rućno rađenoj kozmetici, bez parabena, umjetnih bojila i mirisa, nije testirana na životinjama, svježe, ručno rađeni proizvodi, proizvodi od smilja, lavande, ruže, koprive i druge visokokvalitetne sirovine Hrvatskog porijekla. 
Lovely prirodnu kozmetiku možete pronaći na INSTAGRAMUFACEBOOK-u, a također postoji i njihova web stranica www.lanalu.hr, na kojoj možete vidjeti cijelokupan asortiman njihovih proizvoda.
U svom asortimanu nude proizvode za njegu lica, njegu tijela, njegu kose, a također nude i proizvode za bebe i djecu.

U nastavku pogledajte koje proizvode sam ja izabrala i moje mišljenje o istima.




Maska za kosu 

Prvi proizvod sam izabrala jer mi je baš bio potreban, a radi se o maski za kosu sa kokosom, shea i kakao maslacem, proteinima riže i panthenolom.

Sastav: kokosovo ulje, shea maslac, kakao maslac, voda, biljni glicerin, bio emulgator, proteini riže, panthenol, eko konzervans, vitamin E, extrakt kokosa. 

Cijena za 100 grama iznosi 65,00 kn.

Što Lovely prirodna kozmetika kaže za ovaj proizvod?
Spas za suhu, oštećenu, dehidriranu ili kovrčavu kosu, Dubinski hrani i obnavlja kosu, trenutno ju omekšava i olakšava njeno raščešljavanje i stiliziranje. Ne samo što je maska za kosu već se može koristiti i kao krema za kosu za svakodnevnu upotrebu. Kao maska se koristi nakon šamponiranja, drži 10ak minuta te ispere. U tom slučaju nije potreno stavljati regenerator. Za izrazito suhu kosu, maska se može koristiti umjesto regeneratora nakon svakog pranja. Savjet za kovrčavu kosu: kada osušite kosu, malu količinu razmažite među dlanovima te prođite po kosi oblikujući kovrče ili samo zgužvajte kosu. Na taj način ju možete svakodnevno koristiti.

A moje mišljenje o ovom proizvodu?
Sam proizvod je bijele boje, a nalazi se u prozirnoj plastičnoj ambalaži sa crnim plastičnim poklopcem. Što se tiče mirisa, osjeti se blagi, ugodan miris kokosa, što je idealno za sve ljubitelje kokosa i sve ljubitelje blagih, ne napadnih mirisa. Koristim ga isključivo nakon šamponiranja i na kosi ga držim oko 10ak minuta kao što je i navedeno na uputama za korištenje. S obzirom da ja imam jako tanku kosu koja se brzo mrsi, ova maska mi zaista omogućuje lakše raščešljavanje. Nakon korištenja ove maske kosa mi je vidno sjajnija, življa, izrazito mekana i na kraju krajeva zdrava.




Maska za lice

Drugi proizvod je maska za lice od bijele gline sa ružom i bademovim uljem, namjenjena osjetljivoj i suhoj koži lica.

Sastav: bijela glina, hidrolat ruže, biljni glicerin, ulje badema, voda, e.u. palmorosa.

Cijena za 100 grama iznosi 55,00 kn.

Što Lovely prirodna  kozmetika kaže za ovaj proizvod?
Maska za lice dubinski čisti i hrani kožu, Izrađena je od bijele gline, hidrolata ruže, bademovog ulja, biljnog glicerina (kako bi koža zadržavala vlažnost) i eteričnog ulja palmarose,
Preporuča se za suhu i osjetljivu kožu lica. Nanosi se na očišćeno lice jednom do dva puta tjedno, te nakon 20ak minuta ispere sa vodom i bilo bi dobro da se poslije ne stavlja krema za lice tako da koža diše. Mogući je osjećaj zatezanja što je normalno ali ukoliko želite nanesite kremu.


A kakvo je moje iskustvo i mišljenje o ovom proizvodu?

Ovaj proizvod se također nalazi u prozirnoj plastičnoj ambalaži sa crnim poklopcem. Ovaj proizvod nije skroz bijele boje, već, rekla bih prljavo bijele boje, a miris koji prevladava, odnosno miris koji ja najjače osjetim je miris bademovog ulja. 
Zapravo se ja prvi put susrećem sa maskom za lice od gline. Stoga mi je i samo nanošenje bilo malo čudnjikavo, jer nisam navikla na takvu teksturu maske za lice. Nekoliko minuta nakon nanošenja ove maske, osjećam kako se maska počinje sušiti, samim tim osjećam lagano zatezanje kože i to mi je mogu vam reći ugodan osjećaj. Nakon 20ak minuta nošenja ove maske, skidam je sa mlakom vodom, nakon uklanjanja maske sa lica ne koristim nikakve kreme kako bi lice disalo kao što je navedeno u uputama.
Nemam nekakvih prevelikih problema sa licem, osim što je suho, nakon korištenja ove maske lice je izrazito mekano i baš se osjeti ona svježina i da je dubinski očišćeno, te mi ukloni sve mrtve čestice sa lica i samim tim mi i dekorativna kozmetika bolje "sjeda" na čisto lice. 




Što vi mislite o prirodnoj kozmetici? Jeste li koristili neki od proizvoda iz asortimana Lovely prirodne kozmetike?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

4 komentari

  1. Mnogo sam čitala o njihovim proizvodima i svi su imali samo riječi hvale. Iskreno mi je drago da si i ti zadovoljna njihovim proizvodima ^_^

    OdgovoriIzbriši
  2. Volela bih da probam ako pronađem, pobornik sam zdrave kozmetike! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    OdgovoriIzbriši
  3. Volela bih da probam proizvod i bas mi je drago sto si zadovoljna proizvodima. 💘
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    Sara Pokorni

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.