Potrošeni proizvodi

20:07

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim potrošene proizvode.
Imam problem kod ovog posta, ovaj post je zapravo trebao biti video, snimila sam ga, ukratko opisala svaki od proizvoda, nabacila samo ovu fotografiju i bacila sve proizvode. Međutim, u međuvremenu sam odlučila da taj video o potrošenim proizvodima neću objaviti pa vam evo donosim post samo sa jednom fotografijom nažalost.


Započeti ću sa gelovima za tuširanje, njih je zapravo najviše.
Balea Creme Bad -  Prvi proizvod je Balea pjena za kupanje ako se ne varam. Miris meda i mlijeka, volim Baleine gelove za tuširanje, tako i pjene za kupanje, jako su povoljni, a dobije se masa proizvoda. 
Balea pjena za tuširanje- Pjenu za tuširanje sam morala isprobati nakon što sam vidjela predobru ambalažu, a i zanimalo me kakav je osjećaj kupati se u pjeni koja je zapravo poput pjene za brijanje. Miris je bio neki citrusni, nisam sigurna ali mislim da naranča i vanilija, tako da miris mi nije odgovarao nikako, pjena kao pjena je bila onako, ok, iako ne vjerujem da ću više kupiti ovakav proizvod.
Cafe de bain- Gel za tuširanje koji ima najsavršeniji miris ikada. Miris kokosa jako intezivan, a ja obožavam kokosov miris. Ovaj gel za tuširanje nije ni jeftin. cijena mu je oko 30 kn, a ja sam ga kupila na Kozmovoj raspordaji po duplo manjoj cijeni. Nažalost mislim da ovaj proizvod nije raspoloživ u niti jednoj drugoj drogeriji, ukoliko je, slobodno mi napišite u komentare gdje ga mogu pronaći.
Balea bye bye unicorn- Proizvod kojeg sam kupila prvenstveno zbog ambalaže, a zatim i zbog mirisa koji je fantastičan. Definitivno ću kupiti opet ako je još dostupan u prodaji.

Nivea dezodorans- Kupljen samo iz razloga što je bio na sniženju, ali NIKADA VIŠE neću kupiti Nivea dezodoranse, ne odgovaraju mi nikako, peku me nakon nanošenja, bez obzira nanesla ja njega iz velike udaljenosti ili ne, on mene peče svakako i nemaju mi uopće privlačan miris. Tako da veliko NE od mene imaju. 

Balea pjena za brijanje- Volim Baleine pjene za brijanje, cijenom su veoma pristupačne, a kvaliteta im je vrhunska. Iako mi se ne sviđa miris ove pjene jer je također neki citrus, ali već sam kupila novi, s mirisom aloe vere koji mi je fantastičan. Tako da imate sve moje preporuke za Balea pjene za brianje.
Balea losion poslije brijanja- Ovaj proizvod sam jedva i potrošila, radi se o proizvodu koji dolazi u maloj ambalaži, ne znam kolika je točna militraža. Nekako nisam posezala za njim, ne znam iz kojeg razloga, često sam ga zaboravljala nanosit, ali i s njim i bez njega ja nemam nekakvih problema nakon brijanja, tako da mi zapravo nije ni potreban, a mislim da ga može zamijeniti bilo koji losion za tijelo.
Balea pjena za čišćenje lica- Pjena za čišćenje lica, namijenjena za suhu kožu lica, ja sam je svega 2,3 puta koristila za čišćenje lica i mogu vam priznati da mi je lice nakon korištenja ovog proizvoda bilo još suše, ali sam ga potrošila. Kako? Pa prala sam ruke s njim haha.
Balea  voda u spreju- Ovo je mislim životni favorit. Svima preporučujem, pogotovo u ljetno vrijeme, jako osvježi lice, mogu se koristiti i prije nanošenja šminke, kao što sam i ja koristila. Ma može se koristiti za apsolutno sve. A cijena ove Baleine vode je nešto niža od 10 kn ako se ne varam.
Eau Thermale Avene- kremica o kojoj više možete pročitati OVDJE. Namjenjena suhoj koži lica, koristila sam je u jutarnjoj rutini i također prije nanošenja šminke. Ne ostavlja masne tragove, brzo se upija, a licu daje svjež izgled i hidrataciju.
Manic Panic- Farba za kosu. Ukoliko ne znate, ja sam prije bila plava, zelena, a tu boju sam postigla Manic Panic bojom, naravno, prije toga je potrebno blajhanje, ukoliko imate tamnu kosu naravno.
Ne znam koja je točno nijansa bila, ali znam da je bila onako nešto kao kraljevsko plava.
Svima vama koji želite isprobavati "lude" boje kose, kupite Manic Panic farbe, ispiru se jako jako polako, isto tako ne oštećuju kosu.
Eyeliner- Eyeliner, kojem sada ne znam ime. Dobila sam ga na nagradnoj igri kod Zrinke sa bloga Call of Beauty. I mislim da je raspoloživ za kupnju na nekom od kineskih stranica, ali za točnije informacije, gdje je kupljen pitajte Zrinku. Inače imam problem s eyelinerima jer se previše smijem, pa nekad i plačem od smijeha, tako da mi se gotovo svaki razmaže, pa budem kao panda, ali kod ovog to nije stvar, stajao je cijeli dan onako kako sam ga stavila, znači savršenstvo. Jedina mu je mana to što se poprilično brzo osušio, ali to je uvijek problem kod eyelinera u olovci.

I to bi bilo to što se tiče ovog posta, žao mi je što sam bacila sve te proizvode, što vam ih nisam pojedinačno fotografirala, ali eto. Drugi put će biti bolje.

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

20 komentari

  1. Super post...Obozavam Baleine proizvode,imam plavi creme bed sa kokosom i magnolijom mislim da bese...Vrlo su povoljni i kvalitetni,dugo traju...

    OdgovoriIzbriši
  2. Nice products!!
    Thanks for following me! I am following you too
    Xoxo

    https://lecaferouge.blogspot.com.br/

    OdgovoriIzbriši
  3. Didin´t know the brand Balea, thanks for sharing :)

    Have a great weekend, kisses <3
    http://demantanosofa.blogspot.pt/

    OdgovoriIzbriši
  4. Nice products, have a nice weekend!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nice blog too dear! I had followed you back, thanks a lot :D

    xx
    www.trendsandfashionblog.pt

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da bi Balea trebala da plati sponzorsvo :). Koliko samo potrošenih Balea proizvoda, pa i mene si nadmašila. Daleko od toga da su odlični, ali ovo ni ja ne bih postigla :D
    Želim ti lijep vikend, draga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah daa.. bas puno koristim Baleine proizvode.
      Hvala, i tebi takoder ❤️

      Izbriši
  7. Balea is great cheap brand :) I am using shampoo from them now. Thank you for sharing, followed you back #509
    Have a nice day~

    https://ddalginanabeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. I really like Balea products :)

    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    www.spiked-soul.pl

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    OdgovoriIzbriši
  9. Looks so good!! ♥

    http://itsmeieva.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš si dosta stvari potrošila. Ja ne koristim toliko baleine proizvode, ali ove do sada što sam isprobala ostala sam oduševljena, a povrh toga svi hvale njihove proizvode, a i pristupačni su, o pakovanju da i ne pričam :D ODličan post

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  11. Balea nema termalnu vodu, to je obicna voda. Da ima, sigurno bi bila dosta skuplja od 10 kuna. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Unfortunetally, I don't know Balea cosmetics... Have a nice day. I'm here.

    OdgovoriIzbriši
  13. Nice products

    Adorei o post !! Já estou acompanhando seu cantinho ♥️

    BLOG | INSTAGRAM | FACEBOOK | CANAL |


    OdgovoriIzbriši
  14. Nice products!

    Bjokas da Vaci :*
    https://blogpapodeesmalte.blogspot.com.br

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.