Zaful Review

18:04

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Jel se i kod vas događa da vas u jednom danu pukne inspiracija, napišete dva, tri posta i želite ih objaviti odmah, isto tako jel postoje i oni dani kada vam apsolutno ništa ne pada na pamet? E pa mene su uhvatili baš takvi trenutci stoga sam napravila kratku stanku što se tiče postova, ali sada sam tu, moram napisati postove s kojima sam u zaostatku i onda dalje mogu nastaviti normalnim tempom.
Danas vam donosim post u vezi moje najdraže internet trgovine pod nazivom ZAFUL, Iako je ve počela zima, svakako pogledajte njihovu ponudu ljetne odjeće Zaful Summer 2017 Promotion.

Ukoliko želite naručivati proizvode sa Zaful stranice, možete iskoristiti popust od 10-20% sa kuponom ZafulChen .


Prvi proizod koji sam vam odlučila pokazati jesu crne tajice, zapravo to nisu obične tajice, već tajice koje imaju mrežasti dio i taj mrežasti dio se nalazi duž cijele noge što ih zapravo i čini posebnima. Kvalitetno su izrađene i nisu prozirne.
Ove tajice sam naručila za prijateljicu i njoj odlično odgovaraju.

Ukoliko želite vidjeti ove tajice kliknite OVDJE.





Sljedeći proizvod je proizvod kojem sam se jako veselila. Naravno malo sam se i razočarala kad je došao ali oke. Radi se o dugačkoj bluzi, ja bih je zapravo nazvala haljinom jer je duga skroz do gležnjeva. Boja je maslinasto zelena i savršena je za jesenski period. Kvalitetna je i kroj mi se zaista sviđa.
E sad, prvi problem kod ove bluze - haljine je to što nije od rastezljivog materijala, stoga me oko ruku poprilično stisne, ali s obzirom da sam u fazi mršavljenja nadam se da će mi uskoro dobro pristajati.
Drugi problem kod ovog proizvoda što je zatvorena, odnosno spojena samo na struku gdje se nalazi ova guma, dok sam ja mislila da ima gumbiće cijelom dužinom, ali to nije ništa strašno, lako se ili zašije ili ću nešto nositi ispod nje.

Ukoliko želite vidjeti ovu bluzu - haljinu kliknite OVDJE.




I na samom kraju suknja. Radi se o suknji dubokog struka, Već duže vrijeme želim takvu suknju i napokon sam je kupila. Čvrsta je, nije prozirna, savršeno prati linije tijela i veoma je udobna.

Ukoliko želite vidjeti ovu suknju kliknite OVDJE.



Nadam se da vam se ovaj post sviđa. 

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

9 komentari

  1. Kako je divna ova suknja, oduševljena sam!
    Odličan haul, drago mi je što ćeš ponovno redovno pisati ♥♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo mi se dopada ovaj haul. Stvari koje si poručila su zaista odlične. Najviše mi se dopada suknja dubokog struka jer mogu da prikrijem stomak, a i odlično prate liniju tijela. Tako da su odlične. Super post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivne stvari Megi, sve mi se dopadaju :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarčice su odlične, moram reći da mi se najviše dopada kaputić, što zbog boje, što zbog izgleda i kroja :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.