Kozmo totalna rasprodaja

15:25

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Kozmo drogerija se zatvara, kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i u mom gradu. Napokon sam dočekala totalnu rasprodaju, svi proizvodi sniženi 50%, nisam to mogla propustiti nikako, stoga sam kupila stvari koje mi trebaju, a i one koje ne, al' što ću, žena sam.




Da krenemo sa preparativnom kozmetikom, tu ću vam napisati samo ono što piše na ambalaži jer ništa od ovih proizvoda nisam isprobala.

Eveline noćna krema sa arganovim uljem, kozijim mlijekom i shea butterom. Namijenjena je sa suhu i osjetljivu kožu.

Oloval arganovo ulje za kožu, kosu i nokte. Pomaže regeneraciji kože, kose i noktiju, usporava proces starenja kože, redovitom upotrebom koža postaje mekša i zategnuta. Najbolje ga je upotrijebiti za njegu suhe ili oštećene kože, za njegu masne kože jer regulira lučenje sebuma, za jačanje krhkih noktiju ili kao pakung za kosu. 

Cece MED losion protiv peruti. Spriječava širenje peruti i nastajanje novih slojeva. 

Cafe de bain gel za tuširanje inspiriran bogatom karamela aromom  lagano prženog kokosa, ovaj kremasti i bogati gel za tuširanje hidratizira i njeguje. 

HASK šampon za kosu proteini keratina, pomlađuje i čini kosu mekom.


Calvin Klein Eternity moment parfem, s obzirom da je većina parfema bila već pobrana, također testera nije bilo, ja sam uzela ovaj, zašto baš njega? Zato jer mi se kutijica sviđala. Ovaj parfem je cvjetni, onako, ok je miris, ali nije baš sad neki za kojim bi poludila.


Labello med repair, SPF 15. obično labelo.

Maybelline New York Vivid matte liquid ruž za usne u nijansi 45 possessed plum. Htjela sam isprobati Maybelline tekuće matt ruževe pa je ovo bila idealna prilika za to, pigmentacija mu je odlična, dosta je kremast i nakon što se nanese na usne imate taj kremasti osjećaj, i nema potpunu matt završnicu,  i to mi se odmah svidjelo.

Aura absolute matte tekući ruž u nijansi 625 break the rules. Imam već par Aurinih tekućih matt ruževa, tako da nisam mogla propustiti da ne kupim i ovu predivnu nijansu. Njihova tekstura je rjeđa od Maybelline ruža i on ima potpunu matt završnicu.



Aura All year bronzer u nijansi 911 Safari trip. Kupila sam ga samo zbog njegovog "Safari" izgleda, nisam ga htjela swatchati, ali čitala sam recenzije o ovom proizvodu i uglavnom su sve pozitivne. 

Beauty uk matte bronzer u nijansi no.2 - dark. Nisam ga otvorila iz razloga što ga neću još koristiti, ali hladnog je podtona i smatram da će biti odličan za konturiranje. 



Revlon colorstay puder u nijansi 320 true beige za normalnu i suhu kožu, ovaj puder je i bio razlog mog odlaska u Kozmo jer sam čula da ima izuzetno dobru pokrivnu moć i to me odmah privuklo. Svakako ću napraviti recenziju nakon što steknem neke dojmove o njemu.

Aura correct me korektor u nijansi 305 cool ivory, već sam koristila Aurine korektore, meni su odlični za posvijetljivanje dijelova lica, ne uvlači se u linije i to mu je jedan veliki plus.


Eveline eyeliner. Pametnica je skužila da se radi o plavom eyelineru tek kad se vratila kući, ali što je, tu je, iskoristit ću ga već nekako, iako mi se aplikator ne sviđa jer je premekan, odnosno sastoji se od dlačica koje su poprilično duge i nisu stabilne već gibljive.



Posljednja dva, odnosno tri proizvoda su uvijač za trepavice, iskreno nikada nisam ni imala uvijač, pa eto, da ga kupim, zašto ne.

I dva beauty blendera, jedan veliki za nanošenje pudera, a drugi je mali za blendanje korektora ispod očiju, i jedva čekam isprobati ga.


Jeste li vi koristili neki od ovih proizvoda? 
Ukoliko želite recenziju nekog od ovih proizvoda, napišite u komentare.

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

8 komentari

  1. Bas si iskoristila rasprodaju :) Prelepe si stvarcice kupila, radujem se i nadam recenzijama :) ♥

    Jana Lukic

    OdgovoriIzbriši
  2. I love the lipsticks shades! *-*
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si se super ponovila, nažalost nemam u blizini kozmo, al da imam sve bi kupila, super je sad prilika. ♥

    My Beauty Empire

    OdgovoriIzbriši
  4. I loved your products! Some of them still did not know. Have a great day.

    Blog Paisagem de Janela
    paisagemdejanela.blogspot.com.br

    OdgovoriIzbriši
  5. Vaaau, koliko proizvoda! Čekam recenziju pudera, baš me interesuje kakav je. ♥

    http://www.hi-stylish.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Odgovori
    1. Super haul...i ja sam opustošila police Kozma....puno proizvoda za sitne novce... Ja sam ulovila RT četkice... Jupiii...

      Izbriši

Pokreće Blogger.