Born Pretty Store review #2

13:35

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam želim pokazati koje sam proizvode dobila od stranice Born Pretty Store.
Na početku vam moram napomenuti da sam imala problema što se tiče dostave. Naručila sam paket u prvom mjesecu, međutim on nije dolazio, obratila sam im se i objasnila o čemu se radi, pa su mi oni ljubazno predložili da opet naručim proizvode. Što se tiče druge narudžbe, prošlo je sve u savršenom redu i paket je bio kod mene za nekih 2-3 tjedna.
Što sam to dobila od njih i moje iskreno mišljenje o istim možete pročitati u nastavku.



Umjetne trepavice nosim gotovo svaki put kada se šminkam, jer lakše mi je skinuti njih nego 10 slojeva maskare, a s obzirom da ja nikada ne kupujem umjetne trepavice u drogerijama, već ih naručujem preko ebaya, ovo je bila odlična prilika da isprobam trepavice sa Born Pretty Store.
Naručila sam trepavice koje i inače naručujem, nisu dramatične, već su prirodnog izgleda, što je odlično za svakodnevno nošenje.
U zelenoj kutijici se nalazi 5 pari trepavica, obožavam ovakav model trepavica, jako su lijepo izrađene, jako mekane i mogu priznati da mi se puno više sviđaju od trepavica s ebaya koje sam do sad koristila.
Možete ih pronaći OVDJE.
Što se tiče trepavica iz bijele kutije, dobije se 10 pari trepavica, izgledaju potpuno prirodno, također su lijepo izrađene, i izrazito mekane. 
Možete ih pronaći OVDJE.




Sljedeći proizvod je četkica za šminkanje.
Naručila sam je iz razloga što mi se sviđa njezin oblik pa me zanimalo kako funkcionira.
 Na njihovoj stranici piše da je pogodna za nanošenje tekućeg pudera, pudera u kamenu, rumenila, highlightera itd.
Ja sam je koristila isključivo za nanošenje tekućeg pudera, mogu reći da je odlična za nanošenje pudera, taj njen oblik olakša nanošenje pudera oko nosa, na čeljust i na jagodične kosti, jer doslovno "sjedne" na te dijelove lica. 
Ukoliko želite neku detaljniju recenziju ove četkice, napišite mi to u komentare.
Možete je pronaći OVDJE.




Skoro na svim suradnjama naručim po jedan choker, tako sam naručila i ovaj put. Radi se o crnom čipkastom chokeru. 
Kvalitetno je izrađen i svakako ću ga nositi.
Možete ga pronaći OVDJE.


Nadam se da vam se ovaj post sviđa, jeste li vi naručivali sa stranice Born Pretty Store?
Ukoliko jeste, kakvi su vaši dojmovi?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Inatagram: @megistimac

You Might Also Like

7 komentari

  1. Odlican post draga! Najvise mi se svidja cetkica :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post draga! Drago mi je da si zadovoljna trepavicama, jer sam ja par puta poručivala trepavice sa Interneta i nikada mi se nisu dopale. Mislim, ne u smislu da su loše i nekvalitetne, nego im je ona tračica gde se stavlja lepak preuska :D Čoker je predivan!

    Milica's diary

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam koristila ove trepavice i bas sam zadovoljna njima, mislim nisu nista specijalno, ali su svakako ok i definitivno nosive :) Cetkica je bas simpaticna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan haul Megi!
    Ove trepavice u bijelom pakiranju sam i ja naručila i nisu mi se svidjele, dio koji se lijepi u biti mi je predebeo pa mi se nije svidjelo, možda su slične, ne iste, ne znam, ali nisam ih koristila.
    Ove zelene puno bolje izgledaju. ♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  5. Trepavice su mi momentalno privukle pažnju i zapravo si u pravu, lakše je skinuti njih nego mnogo maskare, koju ja uvek stavljam, pogotovo kada izlazim uveče :D
    Odavno znam za ovaj sajt i mislim da imaju preslatke stvarčice, skroz ženskaste i čak i da ti ništa posebno ne treba, na tom sajtu ćeš naći nešto čega ćeš se setiti da ti ipak treba :D

    Novi post na blogu Girly world

    OdgovoriIzbriši
  6. Super post. Ove trepavice u plavoj kutijici su meni zakon. Lagane su i jako me podsjećaju na ardellove. A ove u bijeloj sam imala sa ebaya i onako li la su mi. Kistić mi izgleda baš fora :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je odličan taj choker :)
    A trepke u plavom pakiranju izgledaju super, lagane :) Mogla bih ih naručiti

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.