Hello Monday - YOSHOP

15:39

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post.
Moja prva suradnja sa YOSHOP stranicom je protekla izvrsno, paket je stigao za nekih 15-ak dana, a u ovom postu ću vam pokazati što sam to dobila i moje iskreno mišljenje o proizvodima.



Već neko vrijeme nisam naručivala četkice za šminkanje, pa je bilo vrijeme da ih naručim i obnovim svoju kolekciju četkica. Naravno, ove su mi prve upale u oko i njih sam i naručila. Radi se o setu četkica koje su zaista popularne na društvenim mrežama. Set se sastoji od četiri četkice za lice i šest četkica za oči. 
Izgled ovih četkica meni je jako atraktivan i smatrala sam da će mi bit odlične kao i sve druge četkice koje sam naručivala online. Međutim, pri pranju ovih četkica nekolicina dlačica je ispala, također dlačice su ispadale i pri korištenju. Iskreno mi je žao, ali svakako ću im dati još koju priliku.

Ukoliko želite vidjeti ove četkice kliknite OVDJE.


Silikonska spužvica za nanošenje tekućeg pudera. Imala sam veliku želju isprobati ovaj proizvod jer sam gledala dosta recenzija i mišljenja su bila podijeljena. Isprobala sam ovaj proizvod, koristila sam ga za blendanje baze za puder, tekućeg pudera i korektora. Iskreno, ne znam tko je ovaj proizvod uopće stavio na tržište i zašto? Nakon što sam sve te proizvode "izblendala" izgledala sam očajno, debeli sloj pudera, jer ova spužvica ne može upiti proizvod, pokušala sam nanositi i manju količinu pudera, ali meni je skroz ne funkcionalno. Jedina pozitivna stvar kod ove silikonske spužvice je to što je lako održavati njenu higijenu, ali sve ostalo katastrofa. Vraćam se ja svom beauty blenderu.

Ukoliko želite vidjeti ovaj proizvod kliknite OVDJE.


I na samom kraju dvije pozitivne stvari iz ovog paketa. Odlučila sam kupiti ove obične majice sa natpisima "Hello Monday" i "Me? Sarcastic? Never." Materijal mi se izuzetno sviđa, također i krojevi, jako su kvalitetno napravljene i imate moje preporuke.

Ukoliko želite vidjeti majicu "Hello Monday" kliknite OVDJE.
Ukoliko želite vidjeti "Sarcastic" majicu kliknite OVDJE.




Osim ovih proizvoda, na stranici Yoshop možete pronaći nekolicinu haljina sa dugim rukavima. Long sleeve midi dress.

Jeste li vi naručivali sa stranice YOSHOP? Ako jeste, kakva su vaša iskustva?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

10 komentari

  1. Izvanredan post 😊
    Razmisljala sam da narucim preko YOSHOP, ali sam imala dosta nedoumica oko toga. Pomogla si mi putem ovog posta da se resim tih nedoumica. Hvala ti 😊
    Poseti moj blog ukoliko zelis: http://cleopatrassecret.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Četkice izgledaju prekrasnoo!
    Baš mi je žao ako nisu kvalitetne, ali svakako im daj priliku. ☺

    Ova silikonska stvar me ne privlači ni najmanje iskreno, ne znam kako bi mogla funkcionirati. Četkice, blenderi i nema dalje.

    Majice su prekrasne i kliknula sam na linkove. ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivne su cetkice :) bas mi se dopadaju :) ne razumem ni ja poentu ove silikonske stvarcice :D
    Lepojkica i mama

    OdgovoriIzbriši
  4. Ova zadnja majica mi je extra, kao i cetkice :) Odlicne stvarcice si odabrala :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Great post dear

    Have a nice day! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve izgleda predivno, četkice su extra! xx
    Vesna - Home Chic Club

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam uzela kao dio suradnje ovakve kistiće sa jedne druge suradnje samo u bijeloj boji. Nadam se da neće ispadati dlačice :( Majice su super :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post. Četkice mi se sviđaju na izgled, ali mi je mnogo žao što ti ispadaju dlačice, nadam se da ubuduće neće toliko jer je šteta. A što se tiče majica, željela sam te pitati da li si naručivala svoj broj ili si uzimala za broj veću majicu? ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  9. Baš mi je žao zbog tvog iskustva sa četkicama, šteta jer tako slatko izgledaju. *-* Ja bih ih zadržala bar za ukrasa hihi.

    Aminique

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.