Proizvodi koje više ne koristim

20:10

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post.
Moja kolekcija dekorativne kozmetike se gomila, samim tim ne stignem koristiti sve proizvode ili neke jednostavno zaboravim.
Kako bi napravila mjesta za neke nadolazeće proizvode i kako se proizvodi koje ne koristim nebi pokvarili, odlučila sam počistiti svoju kolekciju i proizvode koje ćete vidjeti u nastavku dati prijateljici.



Prve na redu su palete, radi se o dvije NYX palete, odnosno radi se o njihovim testerima koje sam kupila preko Danijel cosmetics stranice. Koristila sam ih svega par puta, zašto ih nisam koristila više, ne znam.
Sljedeća paleta je Catrice paletica sjenila iz limitirane kolekcije graphic grace, kupila sam je za svega 10ak kuna (ja nebi bila ja da je nisam upila po tako niskoj cijeni), međutim koristila sam je samo jednom, a i u svojoj kolekciji imam dosta takvih nijansi.
Zadnja paletica je essence luminizer paleta, sa tri highlightera, ovu paleticu sam koristila nekih 3-4 puta, i to ovaj highlighter u sredini, on je ujedno i najpigmentiraniji.






Sljedeći proizvod je Avon highlighter iz njihove hollywood kolekcije, ovaj highlighter nisam koristila apolutno nikada, pigmentacija mu je mogu reći nikakva, jedino što ostavlja puno šljokica.



Dvije olovke za oči, tj tri, ali sam jednu zaboravila uslikat, radi se o Aura olovci za oči u nijansi 809, imam istu ovakvu olovku jer sam od aure dobila dvije iste, tako da mi nije potrebna dupla, i dvije essence olovke za oči, jedna crna, druga tamnoplava. 


I na samom kraju su tu proizvodi za usne, neke od ovih nisam koristila nikada, neke eventualno dva puta, više su korišteni za swatcheve nego na usnama, od nekih mi ne odgovara tekstura, tako da sam ih se odlučila riješiti.
Essence matt matt matt u nijansi 02 beauty approved
Loreal Paris u nijansi 506 red infallible
Avon colortrend u nijansi purple power
 Essence nijansa 04 on the catwalk
Catrice limitirana kolekcija u nijansi C03 
Avon u nijansi plum verbena.



To bi bilo to što se tiče ovog posta.
Što vi radite s proizvodima koje ne koristite?

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com
instagram: @megistimac


You Might Also Like

8 komentari

  1. cool cosmetics... :)

    anyway, I like your blog, wanna follow each other? please let me know. thanks :)

    IT’S A GIRL THING
    INSTAGRAM

    OdgovoriIzbriši
  2. Uwielbiam Twojego bloga!
    Obserwuję i liczę na rewanż :)

    Za komentarz do posta odwdzięczam się trzema komentarzami :)

    http://www.sandrakopko.com/2017/03/coffee.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako zanimljiv post. Mislim da bi svaka cura trebala da uradi nešto ovako sa svojom kolekcijom šminke. Ne mogu, a da ne prokomentarišem tvoju tetovažu. Mnogo mi se sviđa, barem ovo što sam vidila na slikama. Ne znam da li si ikada pisala o tom iskustvu kako si je radila, ali ukoliko nisi, ja bih imala želju da pročitam i nešto takvo ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na komentaru, imam 3 tetovaze, nisam nikada pisala o tom iskustvu, ali zasigurno bi mogla ❤️

      Izbriši
  4. Essence paleta deluje prihvatljivo, već igrom slučaja neiskorišćeno, dok je red-dress-Avon loš proizvod po priloženom.
    Moje mišljenje o hajlajterima je : bez čega se moglo do skoro, bez njega se može. :D Precenjen proizvod... mada ga posedujem, svakako. :)


    Kathy's delight /Instagram

    OdgovoriIzbriši
  5. I follow you :*

    little-foxblog.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.