Potrošeni proizvodi

17:23

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post.
Znam, zanemarila sam blog, zadnji post mi je bio na petak 13. U međuvremenu se promijenilo par stvari. Kao npr. 22.1. mi je bio rođendan, tako da sam napunila 22 godine, posvetila sam se malo sebi, prebacila se na zdraviji način života i krenula u teretanu, tako da nisam baš ni imala vremena za blog, ali pokušati ću to promjeniti . Eto to bi bio neki mali update o mom životu, a sada da se prebacimo na post.
Danas vam donosim potrošene proizvode, nije ih se baš previše nakupilo, ali eto, da počistim i taj nered.



Prvi proizvodi su gelovi za tuširanje.
Palmolive gel za tuširanje, relativno nov na tržištu, moj je s mirisom vanilije, koristila sam i drugi s mirisom čokolade, s kojim nisam bila pretjerano oduševljena, pa tako nisam ni s ovim, lijepo on miriše, ali miris se ne zadržava na koži. Ne daje nikakvu pretjeranu hidrataciju koži i to je to.

Sljedeći proizvod je Balea gel za tuširanje, limitirana kolekcija. Kako sam odlučila da ne kupujem nove proizvode i potrošim ovo što imam, našla sam u ladici, duboko zakopan Balea gel za tuširanje, limitirana ljetna kolekcija, totalno sam zaboravila na njega, očekivala sam da je promijenio miris, ali nije. Ima tropski, svježi miris i baš sam uživala u njemu.

Fa gel za tuširanje s mirisom kokosa. Ja imam problema s tim kokosom, obožavam kokos ali nikako ne mogu osjetit njegov miris, ništa mi nije dovoljno kokosasto (oke?!). Tek toliko sam osjetila miris kokosa, ali ja sam očekivala puno puno više, očito ću morati kupiti pravi kokos i politi se sa kokosovim mlijekom (hahaha).

I na kraju proizvod koji sam već bila koristila i rekla da ga neću ponovno kupiti, ali jesam. Radi se o Fa gelu za tuširanje miris vanilije i meda. Miris i veliko pakiranje su me i privukli da ga opet kupim. Uživala sam tuširati se s njim zbog mirisa i njegove guste teksture, miris se nažalost nije zadržavao, isto tako mi nije dao potrebnu hidrataciju, tako da sam u potrazi za nekim drugim gelovima za tuširanje.


Sljedeći proizvod je mlijeko za tijelo od Balee. E on ima onaj neki pravi miris kokosa, svaki put kad bi ga koristila oduševljavao me svojim mirisom, dosta dugo ga imam u svojoj kolekciji, tako da me iznenadilo i to što nije promijenio miris. Pruži sasvim solidnu hidrataciju i stvarno dugo traje jer se radi o proizvodu od 500ml.


Rexona dezodorans sexy bouquet. Obožavam rexona dezodoranse, apsolutno sve, ali mi je ovaj nekako najdraži, ima divan miris i njegov miris traje doslovno cijeli dan.


Dva proizvoda za kosu, radi se o Batiste šamponu za suho pranje kose. E pa ako me pratite znate kako sam bila oduševljena s Batiste šamponima, ali prestala sam ih koristiti iz razloga što su mi dodatno isušivali tjeme i mislim da je on razlog tome što mi je kosa bila dosta oslabila, i da je baš taj šampon usporavao rast moje kose. Jednostavno sam osjećala neku težinu na tjemenu kad bi ga nanesla i otkad sam ih prestala koristiti, tjeme mi doslovno diše. Naravno, ukoliko vam baš treba proizvod za suho pranje, on će definitivno učiniti to, ali za česta korištenja definitivno ne preporučujem.

Balea regenerator sa mirisom kokosa i breskve, Baleini regeneratori su meni iskreno odlični, za cijenu od nekih 9 kn dobijem super proizvod. Meni traje dosta dugo jer nemam dugu kosu, tako da sam primjetila da njegov divan miris nakon par tjedana ishlapi, ali to mu je jedina mana.


Balea micelarna voda za skidanje šminke za suhu kožu. Mogu je usporediti sa Garnierovom micelarnom, radi isti posao, za manju cijenu. Kupila sam već novu i stvarno sam oduševljena s njom. Preporučujem svima.


Na red su došle maske za lice.
Baleina maska je aqua maska sa algama ako se ne varam, nema nikakav miris, kad se stavi na lice djeluje jako opuštajuće. Držim je na licu nekih 20-30 min. Primjetila sam da je lice jako mekano nakon ove maske, ali za neke dugoročne promjene nije.

S obzirom da sam probala Baleinu masku, morala sam kupiti i Garnier masku za lice. Ona je nekako više natopljena, također kao i Baleina maska, dijeluje jako opuštajuće, ali isto tako nema nekakvih velikih promjena, tako da od ove dvije bi radije kupila Baleinu za duplo manju cijenu. 


A sada proizvod koji me potpuno oduševio. Aura iluminator. S obzirom da imam suhu kožu lica, koristila sam ga kao bazu, nježno roze je boje koja se stopi s licem, daje licu svježi, sjajni izgled, jedna pumpica je dovoljna za cijelo lice i definitivno ću ga kupiti ponovno.


Sljedeći proizvodi su testeri koje sam dobila od Avene kozmetike, radi se o dvije kremice za jako suhu kožu i o losionu za čišćenje lica. Neću vam puno otkrivati jer uskoro pišem recenziju o ovim proizvodima.


Rosal lip balm, sa mirisom mlijeka i meda. Za ove zimske, hladne dane mi je bio potreban balzam za usne, jer su bile ispucane, što od hladnoće, što od matt ruževa, tako da sam se odlučila na kupnju ovog balzama. Jako lijep miris, stalno sam ga nanosila, i potrošila skoro nešto manje od dva mjeseca, neću ga kupiti ponovno zato jer želim isprobati i neke ostale balzame, ali ukoliko vam treba neki dobar balzam, preporučujem ovaj.


Nadam se da vam se ovaj post sviđa, jeste li koristili neki od ovih proizvoda, ako da koji?

MagdalenaŠ.

instagram: @megistimac
Email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

17 komentari

  1. Baš sam primetila da te nema na blogu, i zaista su tvoji postovi počeli da mi nedostaju. Pre svega, želim da ti čestitam rođendan, i poželim sve najlepše, jer ti to i zaslužuješ. Samo napred, ne odustaj od teretane, prelepa si, poradi na svom telu još više, jer imaš potencijala da se baviš modelingom i svim ostalim što blogovanje može da ti donese. Ovaj post mi je bio zanimljiv, većinu ovih proizvoda sam i sama koristila tako da su i meni, manje-više koristili, Uživala sam čitajući.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post, lepe proizvode si potrosila. Mozda bi mogla da nam napises malo o tome kako se hranis i malo o teretani, da nas motivises :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno
      Razmisljala sam i o tom, doc ce i to na red ❤

      Izbriši
  3. Prvo, srećan rođendan. A ono drugo što sam htjela pitati jeste gdje je uzet ovaj Rosal lip balm? Inače, post je zaista super ❤️❤️❤️

    http://imagenestristes554.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, mislim da sam ga kupila u dmu. Al bar kod nad u hrv ima ga u svakoj prodavaonici

      Izbriši
  4. Super post, lepe proizvode si potrošila! :-*

    http://shineandfashion99.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. VERUJEM DA SI UZIVALA DOK SU TRAJALI!NOVI SAM BLOGER,TAKO DA BI MI ZNACILO AKO MOZES DA SE UCLANI!

    http://coolboy101blog.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  6. Neke od ovih proizvoda i sama koristim :)
    Baleinom micelarnom vodom sam odusevljena :)

    missymj.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretan rođendan,nadam se da ćeš istrajati sa ciljem što se tiče teretane.Ja baš volim miris kokosa,onako je divan i iz nekog razloga me podsjeća na ljeto.:)
    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši
  8. Ótimo post! Bjs

    http://ponyrandom.blogspot.com.br/

    OdgovoriIzbriši
  9. Drago mi je zbog tebe i toga update-a u životu. Svi mi nekada izgubimo vrijeme na druge aktivnosti pa nemamo vremena za blog ali bitno je da ne odustajemo nakon toga i da nastavljamo pisati kad-tad. Nedostajali su nam svima tvoji postovi. Mnogoo jako dobrih proizvoda, zanimljiv post <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlicno si trosila :) Volim Batiste jer me je spasio nebrojano puta do sad ali ne treba preterivati, slazem se da ume da "gusi" teme... Baleine sve tusiralice i losione volim kao i Aurin iluminator koji sam ekpresno potrosila, i meni se vise dopada taj rozikasti GlamGlow :) <3
    Taupe Candy

    OdgovoriIzbriši
  11. I have such eyelash extensions, dry shampoo Batiste and mask from Garnier
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdgovoriIzbriši
  12. Svaka ti cast sta si sve potrosila :D vecinu ovih proizvoda sam probala i zadovoljna sam njima :) <3

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.