DM mini haul

18:38

Pozdrav svima, dobro došli na moj novi post, danas sam vam odlučila pokazati koje sam to stvarčice ugrabila u DMu.



Prvi proizvod je Balea gel za depilaciju s mirisom limuna, jako lijep, osvježavajući miris, gel je žute boje, nakon što se nanese na kožu i nakon što se razmaže pretvori se u pjenu. Odličan proizvod.


Drugi proizvod je takoder Balein, a radi se o after shave kremici, prvi put sam kupila ovaj proizvod, jedva čekam testirati ga.


Kupila sam i Himalaya kremu za lice i tjelo, već sam jednu potrošila, to možete vidjeti u mojim potrošenim proizvodima, morala sam odmah kupiti drugu.


Sljedeći proizvod je novi essence matt lipgloss. Jako sam razočarana ovim proizvodom, nanesla sam ga na usne, kao prvo, ružno se nanosi, pigmentacija mu je odlična ali se nekako neravnomjerno nanese na usne, a kao drugo uopće mi se nije osušio u matt finiš, i ne sviđa mi se njegova tekstura i osjećaj na usnama. Nijansa mi je inače predivna, radi se o nijansi u broju 02 beauty approved.





I na samom kraju sam uspjela kupiti Catrice liquid camouflage u nijansi 010. Nadam se da ću i ja biti oduševljena s ovim proizvodom.
Na slikama ispod možete vidjeti njegovu prekrivnu moć preko tetovaže. Na prvoj slici je čista tetovaža, na drugoj slici je jedan sloj ovog korektora i na drugoj slici su dva sloja korektora.







Nadam se da vam se ovaj post sviđa, koristite li vi neki od proizvoda?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

12 komentari

  1. Ambalaža gela za depilaciju je prekrasna! A za oko su mi zapali i Essenceov ruž, kao i Catriceova kamuflaža. Mislim da ću da ih pridružim svojoj kolekciji. xxx

    SHAKE THAT BEAUTY

    OdgovoriIzbriši
  2. Tetovaža je predivna!


    www.makeartnotlove.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan haul Megi!
    Ja sam isto dobila na recenziranje ove essence Mat tekuce ruzeve, imam jedan tamniji i on mi je skroz dobar, međutim imam i svjetliji i isto se jako ružno i neravnomjerno nanosi, ali imaju dosta sladak i ugodan miris, isto kao Nyx tekući mat ruževi.

    Nadam se da će ti i ova kamuflažica odgovarati , ja se kunem u nju. ☺♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  4. Megi draga, zaista odlicna kupivna. Ja zaista nista od ovih stvari nisam koristila,da bih sad moglad a komentarisem nesto preterano, ali ono, deluju mi jako zanimljivo i korisno, tako da se nadam da ce ti koristit. Ovaj korektor mi se posebno doduse dopao, i morala bih jedan da nabavim za sebe jer vidim da odlicno prekriva. I jos jednom da ponovim, veliki sam ovozavalac tvog tatua.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. good purchase
    )
    May be we could follow each other. Let me know http://www.milashe4ka9596.ru

    OdgovoriIzbriši
  6. Divna kupovina, draga moja :) Catrice korktor očito ima savršenu pigmentaciju, prosto sam oduševljena. :) <33 Inače, moram da dodam i da ti je tetovaža savršena *__*

    Marsyly

    OdgovoriIzbriši
  7. Divne stvari..Moraću da probam balein gel za depilaciju, ja inače jako volim kad nešto mnogo lepo miriše i šta god to bilo ja ću kupiti to ahahah...Što se tiče korektora i njega moram isproti, ima jako dobru pokrivnu moć. Divan post draga, samo tako nastavi!

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši
  8. lepe stvari moracu ovaj sjaj da probam mnogo mi se dopada nijansa!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/collab-with-bae-jelena-coture-case.html

    OdgovoriIzbriši
  9. Ten lipgloss od Essence má nádhernou barvu! ♥
    Chtěla jsem se zeptat, Maggie, jestli by jsi třeba nechtěla udělat nový vzhled blogu :) Moc ráda bych ti ho udělala :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. The lipgloss Essence has a wonderful color! ♥
      I want to ask you, Maggie, if you would need to want to do a new blog look :) I'd love to do it for you :)

      Keep in love,
      Janet S. (http://janetsonrisa.blogspot.com/)

      Izbriši
  10. Divan haul.Nazalost u mom gradu nemamo DM pa samim tim ni Balea proizvode.Ali ne suljam mislim da su dobri.:) http://olivandafashionvorner.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.