Ebay, DM, Kozmo HAUL

15:17

Pozdrav drage moje, nije me bilo par dana jer nisam imala vremena, evo napokon da vam napišem HAUL, došle su mi neke stvari s ebaya i jako sam uzbuđena. 

Pa da krenemo:




Sve stvari koje sam kupila stavila sam u ovaj neseser, međutim ovo nije neseser nego torba za plažu (ona koja zadržava temperaturu). Kupila sam je u Plodinama jer je bila na akciji i koštala je samo 9 kuna, pa reko zašto nebi kupila i koristila je kao neseser. 


Ovako to izgleda kada je otvorim.

Dakle prvo što sam kupila je ovaj Balea Paradise Beach gel za tuširanje s mirisom kokosa i ananasa. Kupila sam ga u DM-u, ovo je iz limitirane kolekcije. Miris mu je jako ugodan, osvježavajući, pravi ljetni gel za tuširanje, a i ambalaža mu je jako primamljiva i slatka.

       

Dalje sam kupila Batiste Blush, šampon za suho pranje kose sa cvjetnim mirisom, još ga nisam probala, ali sam čitala samo dobre stvari o njemu tako da mislim da će bit ok, također sam ga kupila u DM-u.

       

U DM-u sam kupila i Balea njegujuću kremu sa mirisom maline. Preslatka im je ambalaža, baš sam se navukla na njih, jako su nježne kremice, ugodnog mirisa i hidratantne. 

       

I zadnje što sam kupila u DM-u su moj omiljeni Catrice liquid eyeliner, i olovku za obrve u nijansi 01 black.




U Kozmu sam kupila tri Collen laka za nokte u nijansama 168,189 i 436. Nisu nešto pretjerano pigmentirani, zato ih moram mazati u više slojeva, ali su jako lijepe nijanse, pogotovo ova plava. 

       

U Kozmu sam još kupila i ove prekrasne naušnice, plave boje sa zlatnim obrubom i plavim dijamantićima, ovo su naušnice koje mogu nositi i osobe koje nemaju probušene uši jer su na kopčicu, ja imam probušene uši, ali ovim naušnicama nisam mogla odoljeti.

        

Sada prelazimo na stvari koje sam naručila preko ebaya.
Prva stvar koja mi je došla je ova preslatka crna kabuki četkica, s njom ću nanositi puder u kamenu. Jako je nježna  i mekana, jako gusta i prilikom pranja joj nije otpala niti jedna dlaka.    

Ovu četkicu možete pronaći >>>>OVDJE<<<<
    
        

Dalje što sam dobila je ova plava četkica koju koristim za tekući puder, jako je gusta i mekana, prala sam je jednom i nije otrpala niti jedna dlačica i jako mi se sviđa njezin dizajn.

Ovu četkicu možete pronaći ovdje >>>>OVDJE<<<<

        

Došla mi je i ova četkica, ona mi je najdraža od svih, valjda zbog tog svog izgleda, mala je i debela ima kratke dlačice koje su iznimno mekane i jako nabite, mislim da će mi ova četkica biti jako dobra za blendanje kontura jer je jako stabilna.

Ovu četkicu možete pronaći >>>>OVDJE<<<<

        

Kupila sam i ovaj set od 10 četkica, dakle sastoji se od 5 velikih i 5 malih četkica. Ove velike četkice za lice su jako jako dobre, guste, mekane, rade svoj posao, dok ove male nisu baš dobre, imaju jako čudne dlačice i kao da nisu rađene od istih dlačica kao i ove velike, nisu dovoljno guste, ali u svakom slučaju bit će koristne za nešto.

Ove četkice možete pronaći >>>>OVDJE<<<<


Dalje sam dobila i ova tri "kalupa" za iscrtavanje obrva, kao što vidite koristila sam već ovaj prvi, jako su zanimljivi i preporučujem svima vama koji kao i ja niste vješti u crtanju obrva jer je ovo baš zakon stvar.

Možete ih naći >>>>OVDJE<<<<<

       

I na samom kraju je ova narukvica - prsten, to je davno bilo u modi, ali se sad ponovno vraća, ovo sam naručila svojoj nećakinji, ali i meni se jako sviđa. 

Ovo možete pronaći >>>>OVDJE<<<<



I to bi bilo to što se tiče ovog posta, nadam se da vam se svidio, ako vam se sviđaju stvari ili ako imate iskustva s nekima od ovih stvari komentirajte i pretplatite se. 
Uživajte u ostatku dana.

MagdalenaŠ

Email: tajfun.megi@gmail.com


You Might Also Like

24 komentari

  1. Baleini gelovi za tusiranje super mirišu, i ja imam jedan iz ljetne limitirane kolekcije :)

    http://mariecsdiary.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se... meni su svi proizvodi za njegu tijela od balee odlicni

      Izbriši
  2. Odličan post! :) <3


    I'm following you, follow back? xx

    staliaisbae.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post, sve stvari su divne :D

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  4. Super post :) nice pictures :)
    http://styleofblonde.blogspot.de

    OdgovoriIzbriši
  5. Morat cu malo ici u shopping hehe i da pitam jel pomaze ovo za ocrtavanje obrva kod cupanja? Npr. po toj sabloni popunim i ono ne popunjeno pocupam? Hehe odlican post i nevjerojatan blog😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno iii mislim da bi moglo posluzit i za cupanje, pokusat cu pa cu javit

      Izbriši
  6. jako lep post!
    dopadaju mi se kalupi!
    ako zelis pogledaj i uclani se na moj blog :)
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  7. looks like you got some cool stuff!

    danielle | avec danielle

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post :)
    Pratim te :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  9. Divan post! :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  10. Divan post! :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  11. Super post
    I follow your blog
    Add me
    http://perfectliya.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.