Ebay

15:46

Pozdrav drage moje,


Danas ću vam pokazati par proizvoda koje sam naručila preko Ebaya. 





Često naručujem preko njega, uskoro mi treba doći još puno stvarčica, tako da kad dođu obavezno ću ih objaviti ovdje. Da ne duljim previše krenimo odmah.


Prvo što sam vam htjela pokazati je ova oglica koju nisam niti jednom nosila, jer jednostavno ih ne volim nositi, naručila sam je zato da je nekom mogu pokloniti, a to će uskoro biti netko od vas.
Ovu ogrlicu možete potražiti OVDJE


     

Dalje, također jedna oglica koju nikada nisam nosila, također ću je pokloniti nekom od vas u jednom od giveawaya. 
(Za giveawaye ćete bit obavješteni na vrijeme)
Ovu ogrlicu mozete potražiti OVDJE


       
Također sam kupila ove četkice za šminkanje, meni su pre dobre, mekane, guste, prilikom pranja im ne otpadaju dlačice, ma odlične. 
Možete ih pronaći OVDJE

     

Dalje vam donosim ovu kabuki četkicu, izrazito mekana i gusta, ali joj prilikom pranja otpadne par dlačica, s njom nanosim puder u kamenu i dosta sam zadovoljna.
Kabuki četkicu možete pronaći OVDJE


    
Kupila sam i ova dva beauty blendera, doduše naručila sam jedan, a dobila dva. Ovo je bio prvi put da se uopće susrećem s beauty blenderima, ali s obzirom da sam gledala puno recenzija o njima, sa ovima nisam zadovoljna, kad ih smočim oni ostanu jednake veličine, teško se peru i više su ko gumeni nego spužvasti. Nebi ih preporučila, ali možete  ih naći OVDJE


     
Dalje, imam ove umjetne trepavice, ovo je već drugi paket koji koristim, doduše prvi paket je bio sa dosta rijeđim trepavicama, alu mi se ove više sviđaju zbog njihove gustoće.
Možete ih naći OVDJE

      
I za kraj sam vam ostavila ovu moju prekrasnu (bar meni) maskicu, ovo je nesto kao "moderna pepeljuga" sa tetovažama i pirsinzima, bas mi je cool.
Možete je naći OVDJE

I to bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se neki od proizvoda sviđa, preporučite mi nešto što ste vi naručivali i ako vas zanima način naručivanja napišite u komentar pa ću napraviti poseban post za to. 
Uživajte u ostatku dana. 

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com






You Might Also Like

2 komentari

  1. Ebaj je stvarno odličan sajt. Prelijepe stvarčice.
    Imam novi post na svom blogu, ako želiš pogledaj: http://mylittlebafcorner.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.