Practk Palmat

12:20

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Pranje četkica zaista može biti jako mukotrpan posao, ali i jako vrijedan iz razloga što je izrazito potrebno održavati svoje četkice, prati ih na vrijeme kako se nebi nagomilavale bakterije u njima, te kako nebi naštetile vašem licu, a pogotovo je bitno pranje četkica kod osoba koje se bave profesionalnim šminkanjem.
Moje pranje četkica je prije izgledalo tako da uzmem običan sapun ili šampon za kosu te ih kružnim pokretima trljam po dlanu, ukoliko imate puno četkica, taj proces može biti jako iritantan, samim tim što konstantno trljate četkice od dlan plus toga ruka vam je uvijek pod vodom te se ruka obavezno namreška.
Ali napokon sam stala tome na kraj, te sam na korištenje dobila Practk Palmat.  Da napomenem, Practk je sestrinska firma Sigma Beauty.




Practk je firma koja proizvodi silikonski "alat" za pranje četkica. Ovaj proizvod postoji u više boja, u zelenoj, plavoj i ljubičastoj. Moj je, kao što možete vidjeti ljubičaste boje. Kao što sam rekla radi se o silikonskom materijalu koji je savitljiv i prilagodljiv, a na sebi ima razne izbočine i udubljenja kako bi olakšalo i ubrzalo sam proces pranja četkica.
Ovaj proizvod se može jako lako staviti na ruku, tako što ga zakopčate oko šake, a isto tako ga možete i rastvoriti te pomoću vakuma "zalijepiti" na umivaonik, zapravo to mi je i draža varijanta jer onda doticaj s vodom imam samo pri ispiranju četkica. 





Drugi proizvod, za kojeg nisam ni znala da ću ga dobiti, a potpuno me oduševio je Sigmin Sigmagic šampon za pranje četkica, doduše ovo je tester, a full size ovog proizvoda dolazi u pakiranju od 150 ml za 15 $ što zapravo i nije mala cijena, ali s obzirom da se dobije fantastičan proizvod vjerujem da bi se isplatilo.
Dakle, ovaj proizvod je jako voden, ali nakon što ga nanesete na već mokru četkicu, te četkicu počnete prati na Palmat silikonskoj spravici, jako se zapjeni i četkice se brzo i efikasno operu. Inače četkice od pudera moram jako dugo prati, trljati i rijetko kada ih i uspijem temeljito oprati, ali sa Sigmagic šamponom to ide puno brže i doslovno se svi ostatci pudera isperu iz četkice. 

Sigmagic šampon za pranje četkica također možete pronaći na Practk stranici.






Na koji način vi perete svoje četkice?
Jeste li upoznati s ovim proizvodima?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

22 komentari

  1. Ja stvarno volim prati svoje cetkice, uzivam u tome, ali ipak, kao sto si rekla, ruke stalno u vodi, a i oduzme mnogo vremena, tako da sam napokon narucila nesto alicno ovome i ne mogu docekati da mi stigne pa da isprobam 😊
    Nisam nikad cula za ovaj brend. Ima mi pomalo cudno ime haha 😀
    Odlicno si napisala recenziju 😊

    myfirsttextvm.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, nadam se da ce ti proizvod olaksati i da ces ih lakse prati ❤️

      Izbriši
  2. Imam brush egg 2kom, s eBaya i sa samponom ili sapunom u kamenu perem kistove.
    Najcesce od pudera u kamenu, rumenila i highlightera jer tekuci puder nanosim spuzvicom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja sa samponom ili sapunom i prije a i sad kad sam potrosila ovaj testeric

      Izbriši
  3. Mislim da je ciscenje cetkica neophodno makar 2-3 puta meseecno posebno ako se neko sminka svakodnevno ili je profesionalni sminker. Ovaj proizvod izgleda savrseno i verujem da je odlican ♥ Divan post Megii ♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Super izgleda, jako korisna spravica, i sama ga imam i obožavam ♥

    www.janalukic.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična stvar za sve djevojke koje se vole šminkati i koriste četkice. Super post :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Izgleda bas prakticno :) dopada mi se sto moze i na ruci a i na umivaoniku da se zalepu :) ja sam kupila kod kineza silikonski cistac i odlicno radi posao ;) <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Da, pranje četkica ume da jako smara, pogotovo ako ih ima puno. Četkice perem tako što imam neki "proizvod", gumeni, koji stavim na dva/tri prsta, ima iste izbočine, tačnije slične i tako perem. Lakše mi je, ali moram da priznam da bi mi mnogo lakše bilo da imam ovo tvoje. :) A za ove proizvode nisam znala do sada. :)


    Napisala sam novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/06/put-putuje-poklon-d.html :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odličan post. Nedavno sam naručila sličnu i jedva čekam da isprobam. Ako želiš, posjeti moj blog i zaprati. Aboutseason.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Great post dear!
    I follow you can you follow me back?
    www.guzelvekulturlu.com
    Kisses

    OdgovoriIzbriši
  10. This Blog appears to receive a great support of visitors or customer who is looking for

    If you are looking for Apple Support with our expert team members they provixde you apple support , mac support , iphone support , itunes support and ipad support. It offers a nice unique spin on things. I guess having something useful or substantial to give info on is the most important thing.

    Thank You!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Is Aol email not a good place to have an email account from? I've had mine since they first created emails. Part of network solutions is moving up and on in the world. Thank you for sharing lots of helpline numbers.For more help you may call AOL Customer Care Number 1800-608-231aol contact number
    aol phone number
    aol support phone number
    aol customer support phone number
    aol technical support number
    aol mail tech support phone number
    aol customer support number

    OdgovoriIzbriši
  12. AOL is the best webmail service provider in USA since 2 decades ALO provide Customer service Number Helpline Number Phone Service Desktop Support AOL. AOL is the best one for webmail service.
    THANKS AOL
    aol contact number
    aol phone number
    aol support phone number
    aol customer support phone number
    aol technical support number
    aol mail tech support phone number
    aol customer support number

    OdgovoriIzbriši
  13. Thanks for sharing these useful tips!
    Rama Real Estate UAE

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.