Proizvodi kojih se rješavam

14:17

Pozdrav svima i dobro došli na moj prvi post u 2018. godini, a s obzirom da je prvi, htjela bih vam na samom početku zaželjeti sretnu i uspješnu Novu godinu.
Danas vam donosim post o proizvodima koje želim proslijediti, koje ne koristim ili koji mi jednostavno ne odgovaraju, naravno, radi se samo o dekorativnoj kozmetici.


Prva skupina proizvoda su proizvodi za lice, tu sam se odrekla poprilično dosta proizvoda. Prvi proizvod je Catrice even skin tone puder, kupila sam ga kada je izlazio iz kolekcije, međutim meni je ova nijansa presvijetla, koristila sam ga samo jednom čisto iz razloga da ga isprobam, pa šteta da ovaj proizvod stoji neiskorišten u mojoj kolekciji.
Catrice limited edition strobing highlighter duo, imam previše highlightera u svojoj kolekciji, stoga sam odvojila ovaj koji je najmanje pigmentiran i odlučila ga proslijediti dalje.
Essence sun club bronzer u nijansi 02 sunny, ogroman bronzer kojeg sam jedno vrijeme koristila, ali sam s vremenom nekako zaboravila na njega i ne planiram ga više koristiti jer imam boljih bronzera koji su hladnog podtona.
Essence highlighter iz Merry Berry limitirane kolekcije, jako lijep highlighter, ali imam jedan sličan, stoga nema svrhe da imam hrpu gotovo istih proizvoda u kolekciji.
Catrice limitirana kolekcija paleta za konturiranje, sastoji se od bronzera, rumenila i highlightera, odlična paletica za u torbu jer u sebi ima sve potrebno, ali imam proizvode koji su bolje pigmentirani, tako da ne posežem za ovom paleticom.
Essence touch up to go, limitirana paleta koja je izrađena u suradnji sa blogericama, u ovoj paletici se nalazi rumenilo i sjenila, rumenila baš i ne volim nositi, pogotovo ne nijanse koje su u ovoj paleti, koristila sam je samo 2,3 puta i vrijeme je da se oprostim s njom.
I na kraju ove skupine proizvoda Catrice defining blush, rumenilo s kojim se jedva rastajem, ali ipak da, nijansa je predivna, ali imam slično rumenilo, koje je malo pigmentiranije od ovog, tako da sam se odlučila da ovoga proslijedim dalje,



Sljedeća skupina proizvoda su proizvodi za oči.
Prvi proizvod je Essence baza za sjenila, nisam je koristila nikada, ne znam iz kojeg razloga, stoga je proslijeđivam nekom tko će je nadam se koristiti.
Dvije Catrice palete sjenila, absolute matt i absolute rose paleta, dvije divne paletice, nijanse su im prekrasne, ali ih nisam previše koristila iz razloga što imam druge palete u kojima imam gotovo iste nijanse
Paleta rock the night, kupljena preko jednog blog salea, koristila sam je svega par puta, ima jako lijep izbor nijansi, ali nisu dobro pigmentirana, ali su svakako nadogradiva.
Catrice mono sjenilo u nijansi 470 golden evergreen, maslinasto zelena nijansa, smatram da mi ne stoji najbolje, a i nisam ljubitelj mono sjenila, više volim palete u kojima imam sve na jednom mjestu.
Essence tekuće sjenilo, vi ne možete vjerovati koliko je ovo pigmentirano, imam ih u više nijansi, ali ovaj imam dupli, ne vjerujem da ću ih brzo potrošiti jer je potrebna mala količina ovog proizvoda, stoga proslijeđujem ovaj duplić da i drugi uživaju u ovom proizvodu.




I na samom kraju ruževi, obožavam skupljati ruževe, ali sam ipak odlučila kolekciju malo raščistiti.
I heart makeup I worked for it!, Barbie is Jaleous.
Avon eternal flame, Truffle, Proper pink.
Beauty UK 12 chelsea
Essence 12 blush my lips

To bi bilo to što se tiče ovog posta, nadam se da će se osobe kojima ću proslijediti ove proizvode biti zadovoljne s njima i nadam se da će ih iskoristiti na najbolji mogući način.

Čistite li vi svoju kolekciju? Poklanjate li vi šminku koju ne koristite?

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

5 komentari

  1. Ocistila sam je sad prilikom selidbe i necu vise skupljati proizvode nego kupovati kad mi sta treba.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post,fotke su divne!
    Smatram da je jako važno s vremena na vrijeme proći kroz kolekciju i vidjeti šta ti treba,šta ne.Nekome će sigurno dobro doći.♥

    Bella Place.

    OdgovoriIzbriši
  3. Everything looks really wonderful! Essence has a ton of really great products for a fabulous price.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post, vjerujem da ćeš mnge podstaći da raščiste svoju kolekciju šminke. Ja nemam običaj toliko nagomilavati proizvode, valjda što se toliko i ne šminkam. Iako ovi tvoji ruževi su stvarno super, šteta što ćeš ih se riješiti

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan post. Nisam probala proizvode kojih se resavas,ali i po tom pitanju ih necu ni probati.
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    Sara Pokorni

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.