Loko prirodna kozmetika

10:36

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. S obzirom da je već poprilično zahladilo, koži je potrebna dodatna hidratacija kako se nebi dodatno isušila, a s obzirom da ja imam već suhu kožu smatram da mi je ta hidratacija itekako potrebna, stoga sam na isprobavanje dobila dvije kremice za lice i šampon za kosu od Loko prirodne kozmetike
Osim na facebooku, možete ih pronaći i na instagramu: @loko.kozmetika, te vidjeti njihov cijeli asortiman.
Jesu li mi se svidjeli ovi proizvodi? Možete pročitati u nastavku.



Prvi proizvod zbog kojeg sam bila poprilično skeptična je tvrdi šampon za masnu kosu sklonu peruti. 
Zašto sam bila skeptična? Zato što se radi o tvrdom šamponu s kojim do sada nisam bila upoznata, međutim jako je lagan za upotrebu i jako dobro pjeni, može se trljati izravno po kosi ili ga protrljati između dlanova, ja koristim tehniku da ga trljam izravno po kosi, nekako mi je paktičnije i puno bolje pjeni kada se nanosi direktno na kosu.
Ja imam jako puno peruti, koristila sam razne šampone protiv peruti koji su mi djelovali samo privremeno, za ovaj šampon mogu reći da je fantastičan, doduše nije mi uklonio perut 100%, ali mogu reći da nekih 90% je što je meni odlično jer nije više toliko vidljiva, a što se tiče masne kose, moja kosa se brzo masti, već drugi dan nakon pranja mi se već nadzire masnoća, dok s ovim šamponom to malo duže traje, tako da tek treći dan se počne nadzirati masnoća. 
Svakako svima vama koji imate masnu kosu sklonu peruti preporučujem ovaj proizvod, nećete se razočarati.
Cijena ovog proizvoda je 50 kn, a dobijete 50 grama proizvoda što je dovoljno za oko 40ak pranja.
A što Loko prirodna kozmetika kaže o ovom proizvodu možete pročitati OVDJE.




Sljedeći proizvod je krema za lice od smilja pod nazivom IMMOR TELLE. Nalazi se u plastičnoj ambalaži od 50 ml i istiskuje se pomoću pumpice koja je odlična za doziranje količine. Rok trajanja je 4 mjeseca od datuma na ambalaži. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 3 godine. Ovu kremu sam koristila samo oko 2 tjedna. Zašto tako kratko? E zato jer mi njen miris, odnosno miris smilja nikako ne odgovara nažalost. Nakon što nanesem kremu, taj miris me prati gotovo cijeli dan, mislila sam da ću se naviknut na miris, ali nisam uspjela, stoga sam je proslijedila mami, njoj je miris ove kreme ugodan tako da ona uživa koristeći je. Onoliko koliko sam uspjela testirati kremu mogu reći da je potrebna mala količina kako bi namazali cijelo lice, ne ostavlja masni trag, brzo se upija i jako je hidratizirajuća. Tako da smatram da bi ova krema bila izuzetno dobra svima vama koji ste "otporni" na mirise.




I posljednji proizvod, ali ne manje bitan je noćna regenerativno vitaminska krema za lice pod nazivom SWEET DREAMS. Također se nalazi u plastičnoj ambalaži, a cijena za 50 ml proizvoda je 90 kn. Isto tako rok trajanja je 4 mjeseca od datuma na ambalaži, također se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 3 godine. Ovu kremu koristim gotovo svaku noć, ima isto malo jači miris, ali mi on ne smeta tokom noći i ispari do jutra, također mogu reći da se ova krema jako brzo upija u kožu, ne ostavlja masni trag i koža ujutro bude savršeno mekana i hidratizirana. 
Više o ovoj kremi možete pročitati OVDJE.




Nadam se da vam se ovaj post sviđa. Svakako pogledajte asortiman proizvoda Loko prirodne kozmetike jer zaista imaju jako zanimljive proizvode i vjerujem da ćete pronaći nešto i za sebe.

Jeste li vi ljubitelji prirodne kozmetike?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

22 komentari

  1. These product range look very new & unique,seems good as they are natural.
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    OdgovoriIzbriši
  2. Proizvodi izgledaju efikasno, a imaju i preslatko pakovanje. Podsećaju me na Summer&Spice proizvode. :D Inače, šteta što se nisi navikla na miris kreme za lice, a što se tiče tvrdog šampona ja prvi put vidim tako nešto, ali drago mi je što je sjajan. Volela bih da ga isprobam jer nemam iskustva sa takvom vrstom šampona. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko budes u mogucnosti svakako isprobaj ovakvu vrstu sampona, skroz su interesantni i jako malo mjesta zauzimaju sto sam zaboravila napomenuti u postu, stoga su svakako odlicni za putovanja.

      Izbriši
  3. Ćao! :) Odličan post! Nikada do sada nisam probala tvrdi šampon za masniju kosu, jako interesantno izgleda i već imam želju da ga isprobam, obzirom da teško pronađem šampon koji mi zaista odgovara... inače, blog ti je super! :)

    Tvoj sam novi pratilac. Bila bih ti zahvalna ako bi izdvojila malo vremena i bacila pogled na moj blog, potrebna mi je podrška kao novoj blogerki? ;)

    MY BLOG

    Kisses!

    OdgovoriIzbriši
  4. They seem good enough to give a try! Great review!
    New follower!

    https://asweetwoorld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična recenzija, hvala što si je podijelila s nama. Ovi proizvodi stvarno djeluju sjajno i djelotvorno, a posebno mi se sviđa što su na prirodnoj bazi. Osim toga, imaju i baš simpatično (i praktično) pakiranje. Sve u svemu, stvarno bih voljela probati neki od ovih proizvoda.

    Btw, zapratila sam te na Instagramu! :) Posjeti moj profil i zaprati ako želiš. Instagram

    Čitamo se! ♡
    What's up, Ivy?

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja isto imam problema sa peruti, trenutno koristim neki Garnierov šampon i zaista mi koliko toliko pomogne, ali bih voljela probati i ovaj.
    Super fotkice ♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Thanks for visitng my blog
    I m following you :)

    AN Beauty Blog

    OdgovoriIzbriši
  8. Love natural produtcs... nice choice...
    Xoxo from Portugal

    marisascloset.blogspot.com

    New look on the blog

    OdgovoriIzbriši
  9. Za koji tip koze su ove kreme? Sampon cu probat jer imam problem isti kao i ti:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su namijenjene svim tipovima koze, ali ja bih preporucila da je koriste osobe sa normalnom i suhom kozom

      Izbriši
  10. Nisam pre čula za tvrde šampone, ali ovaj izgleda totalno primamljivo i odbojno u isto vreme te stoga razumem tvoje nećkanje vezano za njega. :D
    Sviđaju mi se recenzije, sjajno!


    Novi post :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nikad nisam čula za ove proizvode, ali pakiranja su preslatka! :)
    Odlična recenzija. <3

    Visit me at:
    Shoot for the stars

    OdgovoriIzbriši
  12. Moram priznati da nikad nisam probala nikakvu prirodnu kozmetiku, ali me uvijek oduševi nečiji rad, a samim tim šo je prirodno i zdravo je, odlična recenzija i fotke

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.