Dermacol puder review

15:33

U posljednje vrijeme na Facebooku sam nailazila na video s puderom koji ima nenormalnu pokrivnu moć, toliko da prekriva i tetovaže. Megi nebi bila Megi a da ne kupi i ne isproba taj puder.
Istraživala sam gdje se može nabaviti original, jer počele su se prodavati i kopije ovog pudera.
Ja sam svoj naručila preko instagram stranice @profesionalni_puder_dermacol, također ga možete naručiti i kod @ajdinfejzicc. Cijena pudera je 15 eura, rok dostave 2,3 dana.





Izbor nijansa ovih pudera je zaista velik, moja nijansa je u broju 207, koja mi je naravno presvijetla, tako da je koristim isključivo kao korektor na podočnjacima. Naravno, pokušala sam koristiti ovaj puder i preko cijelog lica. S obzirom da je njegova tekstura veoma gusta, potrebna vam je sasvim mala količina da bi prekrili cijelo lice.
S obzirom da imam suhu kožu lica, imam problema s puderima, rijetko koji puder mi ne naglasi suhe dijelove, međutim, ovaj puder ih ne naglašava što je izuzetno dobro. 
Moram vam napomenuti da se ovaj puder uvlači u linije ispod oka nakon par sati nošenja, iako sam ga prethodno fiksirala sa kompaktnim puderom.
Prije korištenja ovog pudera svakako dobro hidratizirajte kožu, dobro je zaštitite i nanesite nekakav dobar primer iz razloga što smatram da je ovaj puder poprilično težak za lice. Isto tako bih preporučila da ga nosite samo u nekim posebnijim prilikama, u kojima želite izgledati bezprijekorno, a za svaki dan vam ga ne preporučujem nikako. Također ovaj puder se teže uklanja sa lica, stoga vam svakako preporučujem da se više pozabavite sa skidanjem istog, kako bi ga potpuno uklonile s lica.




E sad, što se tiče njegove prekrivne moći, ona zaista je jaka, ali nije potpuna. Na slici ispod možete vidjeti kako je u dva sloja prekrio moju tetovažu.
A na slici ispod ove možete vidjeti njegovo prekrivanje na polovici moga lica, isto tako možete vidjeti da sam skroz fulala nijansu haha.







Jeste li vi koristile ovaj puder?
Kakva su vaša isustva?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

11 komentari

  1. Sastojci su užasni, sve sami naftni derivati... Ne bih to nikada stavljala na lice.

    OdgovoriIzbriši
  2. Megi imas predivno i veoma cisto lice, zavidim! Puder ti nije ni potreban.. Recenzija je vrh, fotkice mi se bas svidjaju.
    Mene ovaj puder nesto i ne privlaci (koje cudo obzirom na to da obozavam sminku). I da, zao mi je zbog pogresne nijanse. ❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva sam čekala recenziju ovoga pudera kod tebe!
    Kako mu je slatko pakiranje ajme, divno izgleda. Što se tiče korištenja, ja ne volim teške pudere , čak mi nije potreban ni neki sa potpunom pokrivnom moći, ali sam ovaj nekako oduvijek htjela probati.
    Isto, kad dođem do njega ( a uskoro ću nadamo se haha ) koristit ću ga čisto kao korektor.

    Odlična recenzija i super fotkice ♥♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  4. Iskreno ti moram reci da nisam čula za ovaj puder ali po tvojim slikama vidim da ima jako veliku prekrivenu moć sto mi se jako sviđa. Mozda, nekad i isprobam ovaj puder.Jako lijepa recenzija ovog proizvoda, jako mi se sviđa.

    http://stroongana.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  5. Puder izgleda odlicno, vidjala sam ga dosta cesto po instagramu sa slikama kako ima neverovatnu pokrivnu moc. Divne fotke Megi, kao i uvek!
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  6. Puder me jako zanima i vec neko vrijeme ga zelim naruciti ali se bojim da cu fulati nijansu.. 🤔

    OdgovoriIzbriši
  7. Viđala sam mnogo recenzija ovog pudera, što na stranim blogovima što na jutjubu. Mnogo mi je drago da si i ti isprobala ovaj puder jer mi je trebalo mišljenje i iskustvo poput tvog. Baš mi je krivo što si odabrala pogrešnu nijansu, ali kao što si i sama napisala, možeš ga barem upotrebiti kao korektor. Odlična recenzija i fotkice su vrh! :)

    www.iammilitza.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga post je toliko predivan da nemam reci.I tvoje misljenje i fotke su toliko kul da uzivam dok ih citam ali iskreno.Tako da nekad i po 2-3x citam isti...Super odradjeno 😘😍http://kostadinovic95.blogspot.rs/2017/11/farmasi-ima-fantasticne-ruzeve-koje-sem.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  9. super post <3 dobar savet <3
    zapratila sam te, ako zelis zaprati i ti mene <3
    https://zvrki997.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  10. Thank you for sharing this article I really Enjoy it Dermacol Now start selling its products in India So click Here on Dermacol Shop

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.