Summer makeup tutorial | Collab post - Misseslyndy

18:53

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim malo drugačiji post, zapravo mislim da nisam niti radila ovakav post, a radi se o tutorijalu, odnosno o ljetnom makeup looku sa žarkim ružem za usne. Ovaj post je u suradnji sa divnom blogericom Sandrom, sa bloga Misseslandy. Na njezinom profilu možete vidjeti kakav je ona look napravila i koje proizvode je koristila. 

Što se tiče moje rutine šminkanja, ja najprije šminkam oči, zašto najprije oči? Ukoliko se proizvodi odnosno sjenila truse, lako ih uklonim sa čiste kože, stoga vam preporučujem da uvijek šminkate najprije oči, a zatim lice.

Što se tiče proizvoda koje sam koristila za oči radi se o samo ova tri mono sjenila. Odlučila sam početi trošiti mono sjenila iz razloga što stalno posežem za paletama sjenila, dok mono sjenila zapostavljam, stoga sam ih posebno odvojila kako bi ih počela koristiti i u ovom postu sam odlučila iskoristiti ova tri, a radi se o Catrice mono sjenilu u nijansi 740 Nice Ice Baby, njega uvijek koristim kao neku bazu i nanesem ga preko cijelog kapka. 
Drugo sjenilo koje sam koristila u pregibu kapka kako bi dobilo "dubinu" je Essence sjenilo u nijansi 16 triple choc, i treće sjenilo koje sam nanosila je Maybelline New York u nijansi 110 pink opal, sastoji se od dvije nijanse, roza koju sam stavila i izblendala u pregibu kapka, te srebrne šljokice koje sam stavila preko cijelog kapka i malo u unutarnji kut oka. 
To je to što se tiče sjenila, vrlo jednostavno, nije prenapadno i smatram da je odlično za ljeto.
Što se tiče trepavica, koristila sam trepavice s ebaya, nemam ih više, tako da vam ih nisam mogla ni uslikati.



Nakon što završim s očima prelazim na lice. Prvo što koristim je neizostavna baza, ja trenutno koristim Catrice prime and fine bazu, odlična za suhu kožu, mogu je usporediti s Aurinim tekućim iluminatorom. Nakon što stavim bazu preko cijelog lica, pomiješam Revlon colorstay i Bell Hypoallergenic puder, miješam ih kako bi dobila svoju idealnu nijansu i savršenu teksturu, niti rijetku niti gustu, isto tako želim potrošiti Bell puder kojeg ne mogu samostalno nositi jer mi istakne suhe dijelove lica, pa mi je ovo odličan način kako da ga potrošim.
Nakon pudera nanosim Essence stay all day korektor u nijansi 10 natural beige. Koristim ga za posvjetljivanje određenih djelova lica, odnosno ispod očiju i T - zona. 


Što se tiče praškastih proizvoda najprije sam koristila essence all about matt fixing compact puder na područje ispod očiju kako mi se puder i korektor nebi uvukli u linije ispod oka, sljedeće što nanosim je bronzer, essence sun club, nanosim ga ispod jagodične kosti i na čelo kako bih ga vizualno skratila i na samom kraju nanosim highlighter, također essence iz limitirane merry berry kolekcije. Nanosim ga na vrh jagodične kosti, ispod i iznad obrva, na nos i na rub gornje usne.


I na samom kraju proizvod zbog kojeg smo Sandra i ja napravile ovaj post je ruž, htjele smo da ruž bude neke žarke boje, ja sam izabala ovaj Avon matt ruž u nijansi splendidly fuchsia. Volim ove ruževe, njihovu teksturu, matt su, a zapravo ne ostavljaju takav osjećaj na usnama, dugotrajni su, lagani i odlično pigmentirani.




I evo na samom kraju možete vidjeti kako je ispao moj look, nadam se da vam se sviđa, a ukoliko želite vidjeti kakav vam je makeup look napravila Sandra kliknite OVDJE i ovim putem bi joj se htjela zahvaliti što je baš mene izabrala za ovaj collab post.




MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

37 komentari

  1. Wow! Your makeup looks stunning! I absolutely love that lipstick! Gorgeous!

    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    OdgovoriIzbriši
  2. Megi, jako mi se sviđa tvoj make up! Jako mi je drago što smo sarađivale i nadam se da će biti još naših zajedničkih postova u budućnosti. ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, naravno imat cemo jos zajednjckih postova ❤️

      Izbriši
  3. Jako mi je drago sto si saradjivala sa Sandrom, srecna sam sto su dve, meni jako drage blogerke, napravile ovako sjajne postove! Odlicno si odradila svoj deo posla, vrlo si profesionalna, a krajnji rezultati su izvanredni! Predivna si, prelepa, a mejkap luk savrsen, nas u letnjem fazonu.

    Visit me, Maleficent

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo nije realno koliko si lepa! Look je prelep, divna i neutralna kombinacija na ocima i jarki ruz su u totalnom letnjem fazonu i ovo jr pun pogodak za letnji make - up look :)
    https://50nijansiroze.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  5. Pre nekoliko trenutaka sam završila čitanje i komentarisanje Sandrinog posta, i rekoh da vidim kakav je tvoj make up look. Izgledaš predivno na slikama :* :* :*

    laAdda | BTS #1: School Tag

    OdgovoriIzbriši
  6. So nice products <3 I really like the lipstick, such a lovely colour!

    Best, Gilda
    www.itsgilda.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Prije svega, moram naglasiti da mi je jako drago to ste radile ovaj collab jer obožavam blog, kako tvoj, tako i sandrin. Zaista ste divne i jako dobro radite svoje poslove.
    Pored toga, moram da naglasim da je nijansa izabranog ruža jedna od meni omiljenih koje se mogu pronaći u Avonu, a predivno ti pristaje.
    Želim ti lijep dan, draga!

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivna si! Ovaj post me je prijatno iznenadio i moram reći da mi se jako dopada. Drago mi je što si se napokon odlučila da uradiš ovako nešto na blogu i također se nadam da ćeš ovako nepto raditi i u buduće ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  9. Predobar post kao i uvek ! I ti i Sandra ste se jako potrudile.Cestitam vam na ovako dobrom collabu ❤❤

    OdgovoriIzbriši
  10. Beautiful makeup

    Have a nice day! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Preedivan makeup, baš mi se sviđa kako izgleda to sve, nježno a opet se vidi :) i taj ruž ubija <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlican makeup, prelepo si se nasminkala ^_^ Ruz ti prelepo stoji <3

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  13. Savršeno!
    Makeup doslovno vrišti ljeto upravo zbog ruža, imam identičnu nijansu i obožavam ga!
    Prekrasno se šminkaš, oduševljena sam♥

    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  14. Great post dear! :)
    kisses...

    Soslu Badem by Dilek ...

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga, predivna si! Taj makeup ti baš dobro stoji! ♥

    Milica's diary

    OdgovoriIzbriši
  16. Imaš prelepe trepavice, odmah sam se u njih zagledala! <3
    I ovi proizvodi za lice deluju svi primamljivo!

    Poslednji post iz Italije: Monako, Monte Karlo, Sanremo

    OdgovoriIzbriši
  17. Drago mi je što ste uradile collab :D Moram priznati da si se predivno našminkala, svaka čast

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    OdgovoriIzbriši
  18. Amazing products! You look stunning :*

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.