Potrošeni proizvodi

10:05

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post. Danas vam donosim potrošene proizvode i kratko mišljenje o istim.
S obzirom da ja imam previše kozmetike i dekorativne i preparativne, nikada ne koristim isti proizvod, već svaki puta drugi. Stoga sam odlučila odvojiti proizvode koji su u mojoj kolekciji duže vremena i koje jednostavno želim potrošiti, samim tim će biti više potrošenih proizvoda. Ukoliko želite da napišem post o proizvodima koje sam izdvojila za trošenje, napišite to u komentare.



Prva dva proizvoda su Balea pjenušava kupka s mirisom kokosa, ovaj proizvod sam koristila kao gel za tuširanje, s obzirom da sam veliki ljubitelj kokosovog mirisa, ovo je bio idealan proizvod. Svojim mirisom, ali i svojom svijetlo plavom bojom podsjeća na ljeto, lijepo zapjeni, miris ne ostaje predugo na koži, ali sve u svemu odličan proizvod i svakako ću ga kupiti ponovno.

Balea gel za tuširanje sa mirisom čokolade. Iskreno privukla me ambalaža ovog proizvoda, a zatim i miris. Mogu vam reći da je ovo jeftinija verzija Palmolive Chocolate Passion gela za tuširanje. Miris je gotovo identičan, dok je ovaj Balein svjetlije boje. Ovaj proizvod nije uopće loš, ali nije od onih za kojim bi opet poletjela, ali svakako ako volite miris čokolade kupite i probajte.


Balea regenerator za kosu, meni je sasvim solidan, nije agresivan za moju kosu, cijena mu je i više nego pristupačna, kosa je mekša nakon korištenja. Balea regeneratori imaju zaista lijep miris, ali nažalost oni nakon nekog vremena jednostavno ispare, ali to neće promjeniti ništa, već sam kupila drugi i nastavit ću ih kupovati.

Nivea protect & care dezodorans, zapravo radi se o testeru kojeg sam dobila u Tester Boxu, ali sam totalno zaboravila da imam taj proizvod jer se sakrio u jednoj od torba, nakon što sam ga pronašla odlučila sam ga potrošiti do kraja. Njegov miris je onaj klasični Nivein, ne radi ništa posebno i definitivno nisam ljubitelj Niveinih dezodoransa.

Balea pjena za brijanje, odnosno radi se o gelu za brijanje koji se nakon nanošenja pretvara u pjenu.
Mislim da je ovaj s mirisom sladoleda od limuna, ali nisam sigurna, znam da ima savršen miris, a i povoljan je kao i svi Baleini proizvodi tako da ću ga ponovno kupiti.

Rexona dezodorans cotton dry, što reći, gotovo u svakim potrošenim proizvodima imam po jednu bočicu, miris je ugodan, svježi, dugo se zadržava, preporučujem svima, pogotovo osobama koje se aktivno bave nekim sportom.


Avon care krema za lice, ruke i tijelo. Ova krema me brzo očarala, još brže razočarala. Zapravo ovu kremu nisam ni potrošila do kraja, ima je malo manje od pola, ali jednostavno sam je se htjela riješiti jer je više ne koristim i ne želim doći u napast da je stavim na sebe. Miris joj je fenomenalan i to je zapravo jedino što valja kod ove kreme, bar što se mene tiče. Pokušala sam je koristiti na licu, nakon nanošenja ove kreme lice me jako zatezalo, stoga sam je odmah oprala sa lica, zatim sam je pokušala koristiti za tijelo i stvarno sam je koristila neko vrijeme, ali nakon nekog vremena me tijelo počelo svrbjeti. Prestala sam je koristiti, pa nakon nekog vremena opet počela i opet me sve svrbjelo, plus toga njezina tekstura mi nije odgovarala, nikako mi se nije upijala u kožu, stalno je ostajala na površini i to mi je bilo grozno. Tako da ova krema ima veliko NE od mene.

Essence kremica za ruke iz limitirane kolekcije The little x-mass factory s mirisom vanilije. Ovo je fantastična kremica, izrazito lijepog mirisa, brzo se upijala i zaista dobro hidratizirala ruke, samo nažalost iz limitirane kolekcije je i nije više dostupna.


Potrošila sam i neke Eau thermale Avene proizvode. Više o njima možete pročitati OVDJE.
Avene termalna voda je izvrsna, općenito svi bi trebali imati bilo koju termalnu vodu, pogotovo preko ljeta. Osvježi lice, smiruje kožu od upala ili ugriza komaraca. Fantastičan proizvod.
Avene mlijeko za čišćenje lica lijepo očisti i hidratizira lice, daje mu dodatnu vlažnost što je meni odlično jer imam suhu kožu i Avene kremica za jako suhu kožu koju sam nanosila samo na područje gdje mi je koža gotovo dehidrirana, a to su obrazi, nos i čelo. 
Preporučujem svima Avene proizvode, ja sam oduševljena.


Balea micelarna voda za uklanjanje šminke, radi se o micelarnoj vodi za suhu kožu. Stalno kupujem ovu micelarnu, već sam kupila novu, isplativa je, odgovara mi i skida najtvrdokorniji makeup bez ikakvog problema.


Još jedan Nivein proizvod koji mi se nije svidio. Nivea noćna krema za suhu kožu. 
Tekstura ove kreme je dosta masna i gusta, poprilično obećavajuća. ali ona mojem licu nije radila apsolutno ništa. Imala sam osjećaj da mi se lice još više osuši nakon korištenja ove kreme. Tako da definitivno neću više ni pomisliti kupiti ovaj proizvod.


Maybelline super stay 24h tekući puder u nijansi 21 nude beige. Obožavala sam ga, odličan za suhu kožu, ne ističe suhe dijelove lica, ima dobru prekrivnu moć i jako je lagan na koži. 
Definitivno proizvod kojeg ću opet kupiti.


Bilo je vrijeme da iz svoje kolekcije bacim maskare koje su već poprilično dugo kod mene, stoga sam se odlučila baciti ove tri maskare.
Essence i love extreme crazy volume mascara je zapravo najbolja maskara koju sam ja ikada imala u svojoj kolekciji, a to tvrde i mnoge druge blogerice, naravno, kupiti ću je ponovno.

Loreal false lash superstar sa dva dijela, prvi dio je ona bijela maskara koja mislim produžuje trepavice, a drugi dio je crni, s kojim prođeš preko bijelog sloja. Ova maskara bi trebala dati izgled umjetnih trepavica, što ona zapravo i daje, ne slijepi ih i dovoljno ih izvuče i svakako bi je kupila ponovno.

Eh sada, Bourjois Twist maskara. Cijena ove maskare je oko 100 kn, al ona ne vrijedi ni u pola toliko, zapravo s tom cijenom kupujete samo ime ove maskare. Ovo je definitivno bačen novac, radije kupite Essence maskaru koja će vam biti puno, puno bolja.


I na samom kraju su tu tuševi i jedna olovka za usne.
Olovka za usne je od Essenca, i to se radi o onoj staroj kolekciji, iskreno ne znam ni koja je nijansa, a izbrisalo se, bila je nekakva između smeđe i tamno crvene.

She eyeliner s kojim sam nezadovoljna, pigmentacija mu je loša, aplikator pretvrd, koristila sam ga svega 5,6 puta, a u mojoj kolekciji je već predugo, stoga sam ga se morala riješiti. 

Catrice liquid liner, njega sam u početku jako voljela, aplikator mu je odličan, taman onakav kakav treba biti, precizan, tanak, a eyeliner pigmentiran, lako se radilo s njim i sušio se u matt završnicu, sve je bilo super, dok se nije počeo razmazivati, ne znam iz kojeg razloga, bio je super i onda odjednom ne valja, toliko puta sam bila kao panda zbog njega da sam ga jednostavno zamrzila i više ga neću kupovati. 

Essence easy 2 use eyeliner pen. Easy 2 use? Aha, kako ne. Aplikator užasan, pigmentacija mu nije bila dobra, i jako brzo se osušio tako da ga nisam ni mogla normalno isprobati, a nije ni čudo što je izašao iz asortimana.

Essence eyeliner iz limitirane kolekcije wake up spring. Prošlogodišnja limitirana kolekcija. Kupila sam ga u nadi da ću raditi neke pre cool lookove jer je svjetlo zelene boje, malo sutra. Stavila sam ga svega dva puta i on nekako jednostavno ispari sa kapka, nestane, nema ga, tako da se nisam ni trudila koristiti ga dalje, a on se s vremenom i osušio.


Nadam se da vam se ovaj post svidio.
Jeste li vi koristili neki od ovih proizvoda?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
Instagram: @megistimac

You Might Also Like

6 komentari

  1. Odlican post!
    Obozavam da citam ovakve teme. Bicu iskrena nista ovo nisam probala. Moram nesto sigurno da probam jer sada sam procitala dosta toga! Slike odlicne! :)

    https://wwwsabrinasworld.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam baleine proizvode. Pogotovo kupku za telo,bukvalno uživam dok se kupam u njoj. Najviše mi se svideo gel za tuširanje i ovaj duschgel čokoladni. Taj drugi obavezno moram probati. Takođe moram probati ovu essence maskaru i ovaj puder. Trebam ići u nabavku pa ću pretpostavljam i to kupiti.
    Novi post --- http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/pocnite.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam baleine proizvode. Pogotovo kupku za telo,bukvalno uživam dok se kupam u njoj. Najviše mi se svideo gel za tuširanje i ovaj duschgel čokoladni. Taj drugi obavezno moram probati. Takođe moram probati ovu essence maskaru i ovaj puder. Trebam ići u nabavku pa ću pretpostavljam i to kupiti.
    Novi post --- http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/pocnite.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Predobar post. Uživala sam u čitanju. Dosta ovih proizvoda nisam probala, ali htjela sam. I sada kada pročitam neke tvoje riječi, uvijek se zapitam da li uzeti i isprobati ili ipak ne ❤❤❤

    Marija's blog

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan post ❤ i ja obozavam Essence maskaru 😉

    OdgovoriIzbriši
  6. Essence maskare su zbilja jako dobre, ali nekako uvijek kupujem Maybelline maskare i to mi je već prešlo u naviku. Nivea noćna krema se ni meni nije naročito dopala, ne vjerujem ni da ću je potrošiti do kraja.
    Svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.