Proljetno čišćenje - potrošeni proizvodi

14:36

Pozdrav svima, dobro došli na moj novi post.
Danas sam vam odlučila pokazati svoje potrošene proizvod kojih se skupilo poprilično dosta. Kako ovaj post nebi bio predugačak, najbolje je da krenem odmah sa proizvodima.

Prva ti proizvoda su Balea gelovi za tuširanje, kao što možete vidjeti na slici, radi se o tri ambalaže identičnog proizvoda, tako da samim tim možete pretpostaviti da sam zadovoljna s istim.
Za cijenu od 8,9 kn se dobije 500 ml proizvoda što mislim da je izuzetno isplativo. Miris na koži ne ostaje dugo, ali budimo realni, ne ostaje ni kod onih skupljih proizvoda.


Sljedeća dva proizvoda koja se gotovo uvijek nađu u mojim potrošenim proizvodima su Afrodita šampon za kosu i SL šampon protiv prhuti. Afroditin šampon od koprive i pantenola, pogodan je za masnu kosu, definitivno ubrzava rast kose upravo zbog pantenola.
SL šampon koristim nakon Afroditinog šampona, utrljam ga samo na tjeme (na vrhove ga ne nanosim jer bi još više isušio kosu), i držim ga nekih 2,3 minute, nakon toga ga isperem, ukloni mi apsolutno svu prhut i preporučujem svima vama koji imate iste probleme kao i ja.


Davno sam prestala koristiti vlažne maramice za skidanje šminke jer od njih me lice poprilično peklo, tako da sam ove vlažne maramice koristila najviše za skidanje swatcheva, brisanje stola i tako dalje. 
Što se tiče blazinica, blazinice kao i svake druge, kupim prve koje su na akciji haha.


Na red su došli dezodoransi.
Axe dezodorans za žene, njega već dugo imam u svojoj kolekciji i jedva sam ga potrošila, nije mi odgovarao miris, i mislim da apsolutno ništa ne radi, tako ću njega zaobići u širokom luku.
Nivea dezodorans calm & care, njegov miris mi se također nije pretjerano sviđao, ali definitivno je iskoristiv.
Od svih dezodoransa Rexona mi se pokazala kao najbolja, ova zelena Rexona je sa mirisom aloe vere, jako svježe i osvježavajuće, miris se osjeti gotovo cijeli dan i zasigurno ću ostati vjerna Rexoni.


Kreme za lice, tijelo i pasta za zube.
Himalaya herbals krema, već druga potrošena, kupljena još jedna, neću puno pisati o njoj jer njoj ću dati 5 minuta slave u jednom od sljedećih postova. 
Avene kremice za jako suhu kožu i tonik za čišćenje lica, recenziju ovih proizvoda možete pročitati OVDJE.
Vademecum pasta za zube, ne planiram je više koristiti, nije mi odgovarala, sad sam našla savršenu pastu o kojoj ću pisati u sljedećim potrošenim proizvodima.


I na samom kraju dva proizvoda dekorativne kozmetike.
Nažalost njih nisam potrošila, već su mi ispali i slomili se, a meni se iskreno nije dalo represat ih.
Radi se o essence my must haves sjenilu u nijansi 05 cotton candy i Catrice 040 al burgundy. Dvije nijanse koje su meni iskreno predivne, super pigmentirane, pogotovo Catrice sjenilo.



To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se sviđa, ukoliko ste koristili neki od ovih proizvoda napišite u komentare.

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com
instagram: @megistimac

You Might Also Like

3 komentari

  1. Sjajni proizvodi draga! Posebno su me zainteresovali SL šampon i Afroditin šampon jer mi se kosa brzo masti, pa bi mi trebalo nešto takvo! Sjajan post. ♥♥ xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super stvari,
    Odlicno,vecinu koristim,i zadovoljna sam poprilicno sa njima.
    Ako zelis zaprati i moj blog i pogledaj novi post

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas si dosta proizvoda potrosila :) obozavam Afroditine sampone, kvalitetni su a povoljni :)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.