Kolekcija AURA proizvoda

15:39

Pozdrav svima i dobro došli na moj novi post.
Napokon sam odlučila svoj blog prebaciti na malo zimski ugođaj, iako zima kalendarski još nije počela, moram priznati, bilo je to jače od mene.
Danas sam vam odlučila pokazati svoju kolekciju AURA proizvoda. 



Prvi i najbolji proizvod je tekući iluminator u nijansi glamglow. Kao što možete vidjeti na slici, potrošila sam ga poprilično, još ga imam za par korištenja. To je proizvod koji svakodnevno koristim prije nanošenja pudera, imam suhu kožu lica, pa mi on dobro dođe kao baza. Ukoliko imate suhu kožu lica, isprobajte ovaj iluminator.



Sljedeći proizvodi su Aura tekući matt ružev u nijansama 608 instant crush, 617 atop staring, 626 mistress. Ovdje na slikama izgleda kao da su ne ravnomjerno i slabo pigmentirani, međutim to nije slučaj kad se nanesu na usne. 



Sljedeći proizvod je matt ruž za usne u nijansi 703 boomerang. Odličan ruž, iako je matt, ne isušuje usne, jako mi se sviđa što je kremast i daje jako lijep osjećaj na usnama. Miris ima skoro identičan kao MAC matt ružvi.



Aura rumenilo u nijansi 223 martini. Nijansa na slici nije ispala baš realno, uživo je više roskastiji nego na swatchu. Rumenilo koje više podsjeća na highliter nego na rumenilo, puno shimmera, što licu daje jako lijep, prirodan sjaj, pogotovo će odgovarati osobama sa suhom kožom.



Aura highliter u nijansi 220 moonlight. Moram priznati da sam ovaj proizvod malo i zaboravila, nisam ga puno ni koristila, baca malo na zlatno, ali na swatchu se također ne vidi zbog prevelikog osvjetljenja.



Jedino sjenilo koje imam u kolekciji je ovo zlatno u nijansi 73 golden crown, Jako mekane teksutre, a ne trusi se, lijepo se blenda i dosta dobro je pigmentirana.



Na samom kraju dvije olovke, jedna za oči, jedna za usne, iako sam ja i ovu plavu olovku za oči koristila na usnama. Mogu reći da čak ni nema nekakve razlike u njima, dobro su kremaste i jako lijepo se nanose.



Nadam se da vam se ovaj post svidio.
Koristite li vi neke od Aura proizvoda?

MagdalenaŠ.

email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

8 komentari

  1. Proizvodi izgledaju prelepo. Nisam probala ništa od navedenog, ali sve izgleda odlično i jako bih volela da probam tečne ruževe, deluju obećavajuće. ☺


    Poseti: Misseslandy

    OdgovoriIzbriši
  2. obozavam Aurine olovke za usne, samo njih koristim i svima bih preporucila :))

    http://marinaaastyle.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  3. Sjajna kolekcija, imam želju probati Aurine sjajeve za usne a te boje su odlične. <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Magdalena draga, moram reci je ovo vrlo zavidna kolekcija. Imas mako kvalitetne proizvode I to mi se dopada. Od aurinih proizvoda ja koristim samo cetkice Ali definitivno cu poceti I ostalo jer mi deluje obecavajuce. odlican post ❤❤

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno napisano, fotografije su super ! <3

    Vildana from Living Like V (click on the photos in the newest post please) & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  6. Divni poroizvodi kao i cijeli post, svaka čast! :D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. Oo da.. pocela mi se kolekcija Aure povecavati.
    608 imam i ja. Naj ruz ikad. Boja mi je pree 😍
    Iluminator imam u nijansi Sunlight. Rumenila 212 i 227
    I jos par stvarcica.
    Aura mi je odlicna!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.