Nastydress - oval brushes review

10:41

Pozdrav svima, dobro došli na moj novi post. Svaka od vas je zasigurno na instagramu vidjela puno makeup tutorijala sa ovalnim četkicama. Ja, kao najveći obožavatelj četkica za šminkanje morala sam  imati i ove, a dobila sam ih sa NASTYDRESS stranice i odlučila napraviti njihovu recenziju. 

Direktan link za ove četkice: OVAL MAKEUP BRUSHES

Cijena ovih četkica je 23,64 dolara, što i nije malo s obzirom da se radi o kineskim cetkicama i u kompletu se dobije set od 10 četkica. Bila sam jako oduševljena kada sam ih dobila, na prvi pogled izgledaju jako luksuzne i veoma su dobro napravljene. Prije prvog korištenja sam ih oprala, pranje kao i sušenje ovih četkica je jako mukotrpno zato jer su uistinu izrazito guste, posebice prve tri četkice, dobra stvar je što pri pranju nije otpala niti jedna dlačica.




Napokon je došao trenutak da ih probam. Prvo što sam koristila je ova najveća četkica i s njom sam pokušala nanesti puder. Kao prvo, zaista je neobično raditi s takvom vrstom četkice, valjda smo naučili na one standardne, pa nam se teško prebaciti na ove, također ova četkica je prevelika za neke djelove lica, npr oko nosa je nemoguće nanesti puder sa ovom četkicom i samo nanošenje pudera mi se ne sviđa, imam dojam kao da ga sa žlicom razmazujem po licu, stoga sam za nanošenje pudera koristila sve tri četkice u kombinaciji, ali i dalje nisam pretjerano oduševljena.



Druge dvije četkice sam pokušala koristiti za nanošenje i razmazivanje kremastih kontura, što se čini kao pun pogodak za to s obzirom da su jako guste i stabilne. Također sam pokušala nanesti i praškaste proizvode, ali mi se nije svidjelo kako rade taj posao.



Sljedeće četkice su ove uske duge četkice koje sam koristila također za nanošenje konture, ali na nosu, koristila sam ih i za nanošenje sjenila na donji kapak, jako su dobre za to jer su izuzetno precizne.
I zadnje dvije četkice, pokušala sam ih koristiti za nanošenje sjenila, ali bezuspješno, nezgodno je raditi s njima, jedino za što su dobre je nanošenje sjenila u unutarnji kut oka.



Sve u svemu, na ove četkice se prvenstveno treba naviknuti i odlične su za nanošenje kremastih proizvoda i još jedan plus im je to što izgledaju jako atraktivno.

Nadam se da vam se ovaj post sviđa
Ne zaboravite na GIVEAWAY.

Uživajte u ostatku dana

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

4 komentari

  1. Cetkice mi se bas dopadaju.Izgledaju veoma kvalitetno,ali mislim da nije bas svaka od koristi!Odlican post!!!
    Novi post-->jovanaslife.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako su samo divne ^_^ zaljubila sam se :D

    http://mayaisback.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam ih imala, ali nisam baš spretna sa njima, valjda zato što sam inače nespretna sa šminkom... :D Pratim te na GFC. ;)

    aminique.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.