Potrošeni proizvodi

15:42

Pozdrav svima, dobro došli na novi post, nakon male stanke vam donosim potrošene proizvode, skupilo se poprilično dosta proizvoda i samo se radi o preparativnoj kozmetici.




Za početak imam ove dvije prazne kutije od suhih maramica, pre fora su mi takve maramice, jako dobro posluže i kao dekoracija, a i maramice kao maramice dobro dođu za sve.




Sljedeći proizvodi su gelovi za tuširanje, tu imamo le petit marseiliais gel za tuširanje, jako hidratantan, dosta guste teksture i divnog mirisa. 

Dalje imamo Balea gel za tuširanje s mirisom mlijela i meda, miris se baš ne zadržava na koži, ali svakako se isplati kupovati baleine gelove za tuširanje jer se dobije 300 ml za manje od 9 kuna.
Potrošila sam i Café de bain gel za tuširanje s mirisom prženog kokosa i karamele, miris je stvarno savršen, ne ostaje dugo na koži, ali tjekom tuširanja je fenomenalan, također ovaj gel za tuširanje je dosta skup, dobijete 250 ml za cjenu oko 35 kuna.
Fa gel za tuširanje s mirisom jogurta, vanilije i meda, u pakiranju od 500 ml, miris sličan baleinom gelu, ovo mi je više za zimske dane.




Šampon od koprive od Koprivile, on je za jačanje korjena kose i regulaciji masnog vlasišta, nisa, vidjela da mi niti malo ne pomaže, tako da ovaj proizvod neću ponovno kupiti.



Potrošila sam i dva Rexona dezodoransa, ako me pratite od ranije znate da ja koristim samo rexonu, ali ova dva više neću kupiti, tražim neke nježnije mirise.



Prelazimo na proizvode za depilaciju, tu imamo samo ambalažu od balea britvica, dobije se 8 komada i ovo je limitirana kolekcija, nisu loše britvice, ali ima i puno boljih.

Balea gel za depilaciju nogu, pazuha i bikimi zone, sa aloe verom i avokadom. Super proizvod koji se isplati kupiti.
Nivea after shave body losion, radi se o testeru, ima klasičan nivein miris, brzo se upija, ne ostavlja masni trag na koži.  Jednom ću i kupiti veliko pakiranje jer je odličan proizvod.




Sljedeći su parfemi, potrošila sam dva, radi se o Avon attraction parfemu, jako lijep miris, ali ne ostaje dugo na koži, drugi parfem je Rogue by Rihanna, lijep, orijentalni miris, zadržava se poprilično dugo na koži.



Dalje imamo kreme za lice i tijelo, prva je cien krema za suhu kožu, nije potošena skroz, ne odgovara mi i jednostavno sam je odlučila baciti.

Himalaya herbals krema za lice i tijelo, ja sam je koristila i za lice i malo više za tijelo, lijepo se upija i ne ostavlja masni trag, već sam kupila novu.
Uriage krema za ruke, za suhu i oštećenu kožu ruku, predivna kremica, guste teksture, prekrasnog mirisa i sto je najbolje, ne ostavlja mi masni trag na rukama, preporučujem svima.




Na samom kraju imam ebeline blazinice, 140 komada. Super su mi i uvijek ih kupujem.



Nadam se da vam se ovaj post sviđa, uživajte u ostatku dana.


MagdalenaŠ.


Email: tajfun.megi@gmail.com

You Might Also Like

8 komentari

  1. Magdalena odlican post! Sa vecinom proizvoda sam se i sama susrela, i manje-vise bila zadovoljna. Inače jako su mi gotivne ove suve maramice, i ja ih obozavam, pogotovo u tim sarenim prontovima. Inače sam i sama veliki ljubitelj uopste sampona od koprive i preporucila bih ga svima. Sve u svemu odlican post, slike originalne, zaista savrsene.

    http://thestoryofagothic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post! Svi proizvodi mi se svidjaju!
    jovanaslife.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Woow koliko proizvoda!
    I ja bih trebala nekad napravit nešto na ovu temu. ☺

    Inače super post, rexona dezići su fenomenalni! ☺♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaoj, koliko proizvoda, hah :) Lepetiit kupke su stvarno fenomenalne, moja večna lubav :) Sjajan post, draga rexona dezodoransi su stvarno savršeni :) <33

    Marsyly

    OdgovoriIzbriši
  5. Preslatke su ove kutijice na prvoj slici a i ova kutijica parfema! *-*

    ilvasworld.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako originalno, nisam probala nijedan od ovih proizvoda, ali svakako hoću.

    http://medinabeslagic.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. Isprobala sam Avonov parfem i zaista divno mirise, takodje jako volim Rexona dezedoranse i isprobala sam vecinu njih pa razumem zasto samo njih koristis. Divan post! <33

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga, super je post! I sama znaš koliko volim tvoj blog, od samog dizajna pa do toga kako pišeš. Fotografije su odličnog kvaliteta, moram i to da pohvalim! Što se proizvoda tiče, sa većinom sam se susrela i uglavnom sam bila zadovoljna. Balea proizvodi su nešto čega imam baš puno u kući i najviše imam tih gelova za tuširanje. U pravu si da se miris ne zadržava dugo, ali ja ih obožavam jer divno mirišu *-* Takođe, jako mi se dopadaju ambalaže za suve maramice, pogotovo ova sa ilustrovanim konjićem ^_^ Tu kutiju možeš koristiti čak i kad potrošiš sve maramice, možeš držati svakave sitnice unutra, a da izgleda uredno i lepo, čak šta više dekorativno:) Bravo, samo tako nastavi!
    Poseti moj blog:
    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.