Catrice Contourious - LIMITIRANA KOLEKCIJA - prvi dojmovi

16:13

Pozdrav svima, dobro došli na moj novi post, danas vam donosim prve dojmove Catrice limitirane kolekcije zvane Contourious.
Kada sam vidjela da je ova kolekcija došla u moj DM odmah sam ugrabila nekoliko proizvoda iz ove kolekcije, u nastavku možete vidjeti koje sam to proizvode kupila i moje prve dojmove o istim.



Za početak da krenem sa ovom kremastom paleticom za konturiranje u nijansi C01 Each & Every Cream. Ambalaža ove paletice mi je preslatka i jako kompaktna, napravljena od čvrste plastike, na poleđini ove paletice ima fotografija lica i označeno je gdje se koji proizvod za konturiranje nanosi, dosta je mala, stoga je odlična za u torbu, jer zaista zauzima malo mjesta. U ovoj paletici se nalaze dvije nijanse, jedna za posvjetljivanje određenih djelova lica, a druga nijansa je kontura.
Što se tiče teksture, izrazito kremasto, jako lako se nanosi i blenda, jedina zamjerka je što nije pretjerano pigmentirana, stoga mislim da je odlična za svakodnevnu primjenu.





Drugi proizvod iz ove kolekcije je Sculpting powder palette u nijansi C01 Pale Perfectionist. Ova paletica postoji u još jednoj nijansi. Sam izgled ove paletice mi je također jako privlačan, isto kao i na prethodnoj paletici i na ovoj na poleđini ima slika gdje se koji proizvod nanosi na lice. Mislim da je ovaj proizvod kao i ambalaža jako dobra zato jer se nalazi sve što trebate na jednom mjestu. Dakle, paletica se sastoji od Highlitera, Rumenila i Konture. Što se tiče highlitera sviđa mi se njegova tekstura, međutim nema previše shimmera u sebi, ali je svakako odličan za svakodnenu primjenu. 
Što se tiče rumenila i konture, ja sam izrazito zadovoljna, volim ovu nijansu rumenila, nije pretjerano pigmentirano stoga je jako lako nadogradivo, stoga ne možete pretjerati s ovim prozivodima, što ja obožavam kod ovakvih proizvoda.




Sljedeći proizvod iz ove kolekcije je Strobing duo Highliter u nijansi C01 Strobing supreme. 
Ako me pratite od prije, znate da imam ogromnu ljubav prema highliterima, stoga nisam mogla odoljeti a da ne kupim ovaj proizvod. Lijepo je pigmentiran, tako da mislim da ćemo se ja i ovaj highliter jako lijepo družiti u budućnosti.




Sljedeći proizvod je proizvod za usne, radi se o nijansi C01 Nude,  također postoji u još jednoj nijansi. Ovaj proizvod je 2 u 1, dakle sastoji se od matt ruža i sjajila, dakle možete kombinirati oba proizvoda odjednom ili svaki posebno. Nakon što sam isprobala ovaj proizvod ja sam se oduševila, lijepo je pigmentiran, jako lijepo sjeda na usne, sjajilo mi je fantastično, jako lijepa tekstura i osjećaj na usnama. S ovim proizvodom sam definitivno ostvarila jedan jako lijep odnos.




I na samom kraju četkica za konturiranje, uska, plosnata, jako gusta, ali i jako mekana četkica, odlična za nanošenje konture, jako lijepo sjeda na obraz, također se s njom proizvod lako blenda. 


To bi bilo to što se tiče ovog posta, jako sam zadovoljna s ovim proizvodima, stoga vam ih zaista od srca preporucujem.
Jeste li vi probali neki od ovih proizvoda? Ako jeste koji?

Nadam se da vam se ovaj post svidio,

Uživajte u ostatku dana.

MagdalenaŠ.

Email: tajfun.megi@gmail.com 

You Might Also Like

15 komentari

  1. Joj ova kolekcija mi se tako sviđa, a nikako da stigne do mene, već se pribojavam da neće ni stići. Četkicu želim od trenutka kad sam je vidjela, nadam se da ću je negdje uspjeti ugrabiti. Super post. ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivan post, četkica mi se najviše sviđa ♥

    https://enotes10.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan post Megi, sviđaju mi se svi proizvodi. Mislim da ću kupiti ovaj highlighter, izgleda vrlo dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post, svi proizvodi su me odusevili, pogotovo ruz i ova cetkica 😊❤️


    http://blogbysanja.blogspot.hr/2016/09/makeup-routine-for-school.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Hello, this Catrice collection is really nice :)
    Would you like to follow each other via GFC+FB+Twitter G+ and Instagram? Let me know in my blog leaving a comment so I can follow back. Thank you.
    ⊱✿.*☆*.¸✽.*♡*.✿⊰✽⊱✿.*☆*.¸✽¸.*♡*.✿⊰✽✿.*☆*.¸✽¸.*♡*.*☆*.✿⊰
    ✿⊰✽⊱✿ That's Amore Blog ✿⊰✽⊱✿
    ♥ ♥ ♥ Facebook
    ♥ ♥ Twitter
    ♥ Instagram

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan post. Razmišljam u posljednje vrijeme da li sam ja jedina osoba koja još uvijek nije nabavila paletu ili stikove za konturisanje?! Nekako u jednom trenutku ne mogu da se odlučim koju paletu/stikove uzeti, u drugom trenutku ne znam da li ih uopšte želim, dok na kraju biram između palete i stikova?!

    Posjeti me na: https://worldofjustanidem.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  7. Pre svega da te pohvalim za fotke,odlične su!Divno si nam pokazala sve proizvode,mislim da su odlični! <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <--------- novi post

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno sam oduševljena svim proizvodima <33 Predivan post, Megi, sve je sjajno <33

    Marsyly

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivan post! Nisam isprobala nijedan od ovih proizvoda,ali ovaj proizvod 2 u 1 sjajilo i ruz za usne mi se bas svidja,morat' cu potraziti :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  10. MORAM PRONAĆI OVAJ KIST!!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Katris je opšte poznata marka koja ima kvalitetne proizvode, tako da su i ovi vrlo dobri, i sigurna sam da ce ti odlicno koristiti. Pohvale za slike, zaista vrlo originalne.

    http://thestoryofagothic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Ništa od ovoga nisam još ni vidjela da se pojavilo kod nas aaaaaa!
    A stvari su, malo je reći savršene. Catrice sve bolji i bolji apsoolutno.
    Koliko sam oduševljena njihovim pečenim higliterom i ovaj moram probati.
    Ovu prvu paleticu isto, ma sve ,supersuper ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  13. Sve su stvari predivne,ja se nadam da ces ih dobro kosristiti ,a catrice kao marka je jedna od boljih <33 http://beautyworld830.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  14. Loving the post! Thanks for saring:)

    irenethayer.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Catrice je brend koji me uvijek oduševljavao svojim proizvodima. Njihov tekući korektor je must have svake osobe. Samo njemu vjerujem, a također odana sam i njihovim ruževima.
    http://prvipostadress.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.